Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek babje čenče, nimajo mej

babje čenče, nimajo mej

Na bankomatu za menoj je čakala sovaščanka in očitno šnofala moje stanje na računu, saj zdaj cela vas ve koliko imam na računu.
Ali je to človeško, ali ji naj zavijem vrat?

če maš veliko fajn, če pa malo, se pa nehaj važit.

Naslednje jutro ji pod vrate postavi paket iz rdečega križa ali pa karitasa 😉

No to je še ena iz rubrike “na vasi je lepo”…

Ko grem jaz v Ljubljani na bankomat, živega krsta ne briga, kolk mam na računu. Pa tud če bi kdo videl, komu naj gre pa povedat?

ni prava, ta kača nima dovolj pik 🙂

Ne bo držalo, zadnjič v Šiški na bankomatu, si je moja firbčna soseda iz bloka močno okrepila vratne mišice, da je lahko videla stanje in o njem poročala napraj:)))

Viš, mene pa firbec matra, kako sploh veš, da se to govori po vasi?
Ker jaz pojma nimam, kaj o meni govorijo moji sosedje, ker ME NE ZANIMA.
Simple as that.

Zaviti ji vrat bi bilo človeško, požvižgati se na govorice je božansko :)).

In ja, to spada k lepotam življenja na vasi. Niti nisem sarkastična, to je del privlačnosti, da se vsi zanimajo za vse in vsimo vseh vse vejo.

dve piki mi je skurila vročina……..eno pa jeza.

Vem, katera si je raztegovala vrat za menoj in zdaj sta mi že dve osebi povedali, da govori okrog moje stanje na računu, saj se ne bi preveč obremenjevala, samo je videla eno cifro preveč in prišla na 6 mestno številko…en bi si kar sposodil 10.000 pri meni grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Še boljše, podari ji šparovčka.

[imghttp://grison.blog.siol.net/files/2006/12/sparovcek.jpg][/img]

Splo ne vem, o čem govorite. kako lahko nekdo za vami vidi stanje? Če stojiš tik pred bankomatom, zakriješ zaslon, ne? Potem bi te skoraj baba morala malo vstran odrint, da bi kej vidla? Če pa pol metra stran stojiš, potem pa že hočeš, da vse vidi, saj potem ti tudi kodo vidi lahko in vse.

kača.., ne sekiraj se, zdaj vsaj veš, zakaj te postrani gledajo. In na monu poveš nekaj o eni cifri, večštevični, a bi bla rada mal obglodana?

A že zibate?

nimam dosti raglja, toliko za sproti…………ne še, še mesec in pol:)

je visoka ženska malo je stegnila še vrat in evo sranje, kljub zakrivanju ekrana na bankomatu je očitno bila seznanjena o vsem in to napačno, zdaj pa mislijo po vasi, da sem bogata, imam pa nekaj malega na računu za sproti..

Jaz pa mislim, da se ne vidi kar tako, jaz še svoje stanje težko vidim.
Tako in drugače :).

Imaš mogoče slabo vest zaradi zneska. E, to je pa že druga zgodba.
Baba kaže, baba laže. Katera?

Ja pa da vidiš v ekran pred osebo, ti mora že malo za vrat dihat no. Drugič ji reci, da boš v bankomatu tudi zanjo kaj pustila. Ali jo vprašaj, če bi te rada slučajno kaj vprašala.

Pa naj mislijo, da si bogata. A ti ljudje kaj pomenijo, se družiš z njimi ali so pač tisti, ki samo zjala prodajajo in tako ali tako govorijo, četudi nič ne storiš? Drugič, ko greš na bankomat, še malo k frizerju zavij, pa jih potem vprašaj, če si nobel z novo frizuro, potem jim pa zaželi en lep fajn prijeten dan z nasmeškom.

New Report

Close