Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Babnce po mojem okusu

Babnce po mojem okusu

https://www.youtube.com/watch?v=Zph7MqvtYLI

vse gvihtajo

Zate je lahko samo DS. Oba sta brez lajfa in prilepljena na MON pa nezanimiva nasprotnemu spolu.

Provokacija neuspešna. Več sreče prihodnjič!

Jaz ti jih privoscim in prepuscam brez boja 😉

Kaj tvoja mama je debeluharca?

Hmmm zelo so močne.

https://www.youtube.com/watch?v=BIilsvosj-0

Nekulturnež, takšna te lahko pretepe. :))

Ja kšnga Markota pomojem res. Mene ne more.

Te lohk sam sanjas 😛 Ti se se trudi dalje, mogoc ti pa uspe na konc GF osvojit pa ti koncno slikco posle 😀

Dokler si še pri mami, da ti pere in kuha so zelo ok. Potem pa bi morda imel rajši kakšno, ki se ji zato, da dobro zgleda ni treba ure in ure v fitnesu pretegovat. Tako bo imela več časa zate, za kuhanje, pospravljanje, likanje in še v službo bo lahko hodila, da bo kakšen denarček domov prinesla.

Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))

Itak, da te ne more, če si jih samo ogleduješ (prek neta). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak, da te ne more, če si jih samo ogleduješ (prek neta). :)[/quote]

Ma daj ti nehaj srat že enkrat. Tip, ki si je babo na netu našel, pametuješ pa, kot da si ameriko odkril.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))[/quote]

🙂 Pri zenskah ki izpolnjujejo moje kriterije je vedno ogromna guzva. Torej ima velika vecina (ZAAAAAAAAL) enak okus.

Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))[/quote]

🙂 Pri zenskah ki izpolnjujejo moje kriterije je vedno ogromna guzva. Torej ima velika vecina (ZAAAAAAAAL) enak okus.[/quote]

Uporabi komolce, saj veš! ;)) Zagrebi se.

Ma daj ti nehaj srat že enkrat. Tip, ki si je babo na netu našel, pametuješ pa, kot da si ameriko odkril.[/quote]
Oh the irony 🙂

Od kar so Fenicani zastrupili zenske s svojim izumom komolci ne palijo vec 😉

To pomeni, da so tebi všeč sponzoruše? ;))))

Vse zenske obvladate matematiko. Samo avto osvrknete pa si ze popredalckan.

To je samo za naivne ženske. Ljudje različno trošijo denar….eni dajo vse za nepremičnine, drugi za avto, tretji za potovanja, četrti za drage obleke…Jaz bi prej izbrala moškega, ki ima lepo hišo ali stanovanje kot drag avto.

dobr racunas 🙂

Od avtomobilov pa so mi itak najbolj všeč Mazde in Peugeoti, vidiš, da sem skromna.

Ma daj ti nehaj srat že enkrat. Tip, ki si je babo na netu našel, pametuješ pa, kot da si ameriko odkril.[/quote]
Samo ne z gledanjem po Youtubu. 🙂 A da sem kaj pametnega napisal? Kje pa, jaz vidim samo neke šale. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je samo za naivne ženske. Ljudje različno trošijo denar….eni dajo vse za nepremičnine, drugi za avto, tretji za potovanja, četrti za drage obleke…Jaz bi prej izbrala moškega, ki ima lepo hišo ali stanovanje kot drag avto.[/quote]

Kakšna ženska sem pa jaz, ki sem izbrala tipa brez avta in stanovanja:)

m111 in antilopa sta si na videz virtualno simpatična, ampak oba sta dovolj izkušena, da cenita samski stan.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close