Babnce po mojem okusu
To je samo za naivne ženske. Ljudje različno trošijo denar….eni dajo vse za nepremičnine, drugi za avto, tretji za potovanja, četrti za drage obleke…Jaz bi prej izbrala moškega, ki ima lepo hišo ali stanovanje kot drag avto.[/quote]
Kakšna ženska sem pa jaz, ki sem izbrala tipa brez avta in stanovanja:)[/quote]
Najbolj cenjena sorta – naivna 😉
To je samo za naivne ženske. Ljudje različno trošijo denar….eni dajo vse za nepremičnine, drugi za avto, tretji za potovanja, četrti za drage obleke…Jaz bi prej izbrala moškega, ki ima lepo hišo ali stanovanje kot drag avto.[/quote]
Antilopa, ne moreš ostati pri oklevajočih pogojnikih BI vrsto let, moraš tvegati in si/mu reči IZBEREM te, moj boš. 😀 m11 ti je že na dosegu ženskih lovk, ti pa spet brez poguma.. 🙂
Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))[/quote]
Mah, niso vsi tako omejeni kot ti.
Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))[/quote]
Mah, niso vsi tako omejeni kot ti.[/quote]
A te lahko mimogrede prosim, da ne pišeš romanov v rubriki lepe pesmice? Oba s Flashgordonom sta registrirana in si privatno pišita. Kakšen krajši komentar že, ne pa cele zgodbe.
a je mama od NS spet po nesreči odnesla svoj dildo na šiht in je ubožček spet brez igračke
A te lahko mimogrede prosim, da ne pišeš romanov v rubriki lepe pesmice? Oba s Flashgordonom sta registrirana in si privatno pišita. Kakšen krajši komentar že, ne pa cele zgodbe.[/quote]
LOL
Kaj je bebček, a zdej, ko smo te pogruntal za kirimi vzdevki vse stojiš, boš pa jokcu za svojim pravim ? Ko te jebe troll neumen, nimaš lifa pa beden si.
Kot vidiš, lahko, z lahkoto…[/quote]
Po sili razmer? Torej ne z zadovoljstvom….
Moj okus za babnico:
fit postava, ne pa na bildana
dolgi, gosti lasje
lepi zobje
visoka nekje med 155-168 cm.
vitka in postavna
izobrazba maksimalno višja šola, ker tiste z univ. dipl. so ponavadi preveč priskutne in premalo znajo delat
dobra kuharica
odlična mati
V tem času, razmerah v kirih živimo je ta zadn atribut (odlična mati) FUL pomemben ja. No ok, razen, če vam je cilj v lifu preživljat otroka do smrti, vzgajat 40 letnika doma in ga futrat z rižem…
Pa izobrazba je tud FUL pomembna, res je.
A te lahko mimogrede prosim, da ne pišeš romanov v rubriki lepe pesmice? Oba s Flashgordonom sta registrirana in si privatno pišita. Kakšen krajši komentar že, ne pa cele zgodbe.[/quote]
Predrznica.
Kot vidiš, so fiške in antilope z lahkoto dolgoletno samske.
Po sili razmer? Kaj pa tebi, Marku, Njemu…fali, da se še kar tu gor pa dol drajsate z nami samskimi o istim temah?
Kot vidiš, so fiške in antilope z lahkoto dolgoletno samske.
Po sili razmer? Kaj pa tebi, Marku, Njemu…fali, da se še kar tu gor pa dol drajsate z nami samskimi o istim temah?[/quote]
Ja, kaj pa tebi fali, da hodiš v fitnes, pa da gledaš filme in bereš, pa da ješ, dihaš zrak itn itn? Mislim, s teboj je ja vse narobe. 😛
Razlog, zaradi katerega je treba čestitat ženskam, ki si upajo iti ven popolnoma brez make upa, pa čeprav nimajo idealne polti.
Razlog, zaradi katerega je treba čestitat ženskam, ki si upajo iti ven popolnoma brez make upa, pa čeprav nimajo idealne polti.[/quote]
Antilopa ti si ne upaš?
Razlog, zaradi katerega je treba čestitat ženskam, ki si upajo iti ven popolnoma brez make upa, pa čeprav nimajo idealne polti.[/quote]
Antilopa ti si ne upaš?[/quote]
Seveda si upa. Antilopa zgleda kot rož’ca. 🙂
Tale ima samo malo kožo aknasto, drugače pa je kar prijetnega videza.
V 99 % sem povsem nenamazana. Le, če je kakšen sestanek, imam make up, komaj opazen.
V 99 % sem povsem nenamazana. Le, če je kakšen sestanek, imam make up, komaj opazen.[/quote]
Torej ne upaš…. 🙂
99% čepiš doma za 1% izhodov pa uporabiš komaj opazen make up. 😛
V 99 % sem povsem nenamazana. Le, če je kakšen sestanek, imam make up, komaj opazen.[/quote]
Ni je čez naravne lepote. Vse ostalo so le približki.
Lepa in nenamazana ženska, je vedno lepša od lepe in namazane. 🙂
To je res.
Naravna lepota sploh obstaja?????
Ni je čez naravne lepote. Vse ostalo so le približki.
Lepa in nenamazana ženska, je vedno lepša od lepe in namazane. :)[/quote]
Sploh ni res. Poglej si Victoria Secret modele.
Forum je zaprt za komentiranje.