Babo definirajo joški…
Če je ploh, sploh ni opazna. Jebeš babe, ki imajo joške kot malo bolj natreniran dec. To meni niso ženske, žalim slučaj. Če joški niso vredu, je tudi dobra rit ne reši…
To sem opazil pri sebi, da bab, ki nimajo vsaj c košarice, sploh ne jemljem kot osebe ženskega spola..
Komu drugemu pa kaj drugega v oči pade. 😉
glede na to, da tudi tebe sploh nobena ne jemlje kot moskega, je najbolje, da gres med ped.re.
bos veliko bolj srecen 🙂
Tehnično gledano ima Spider prav….žensko vizualno definirajo joški in zadnjica. Če pogledaš kakšno žensko s kratkimi lasmi od zadaj in je ta precej vitka ter brez oblin, deluje kot moški. Enkrat se mi je zgodilo, da sem par “zamenjala”…za roke sta se držala moški z dolgimi lasmi in ženska s kratkimi lasmi, od zadaj je izgledalo ravno obratno. Tisto, kar je bil v resnici moški, sem mislila, da je ženska.
Rit se mi je zmeri zdela bolj pomembna od jošk. Joške so overrated.
Če smo čist iskreni, babo definira ženski obraz, široki boki, pa izbočena lepo oblikovana rit. Joške ma lahko velke, mejhne, dokler jih ma je v vsakem primeru ženska. Pa recimo, da ne more bit glih 185cm visoka, pa met 45 številko stopal.
Še slika k potrdi mojo teorijo:
Stvar osebne perspektive. Maria Sharapova je s svojimi 188cm za nekatere cisto okay. 🙂
Stvar osebne perspektive. Maria Sharapova je s svojimi 188cm za nekatere cisto okay. 🙂
O jebela cesta, da nisem vedela, da sem dec!
Hvala spajder, da si me opomnil, da sem pravzaprav dec. samo dec z maternico, ki je donosil, rodil in dojil z malimi joški otroka. F a k , kaj sem jaz to za en hibrid?
Pa tale vaš čvek je zakon! Sedaj vem- sem moški z maternico, zato imam 506 v emšu.. hahahahahaha, skrivnost razjasnjena.
….ma spider je pozabil malenkost…..
ženske se definirajo….po jezikavosti,dolgih jezikih….:))
Babo definirajo joški , zadnjica… “Babo” pa osebnost in značaj. 🙂
Ne vem, odvisno kakšne konstitucije je, lepo je vse na svoj način pri ženski, torej vse variacije, dokler ne zaide v ekstreme.
Tudi jaz se zahvaljujem ambasadorju ženstvenosti (ali morda plastične kirurgije) Spiderju za opombo, da sem pravzaprav dec. Resnico si povedal ogromnemu številu žensk. Iskrena zahvala gre tudi ženski v tej temi, ki mu pritrjuje in požegna njegovo pisanje. Razsvetlila sta me.
Kaj so potem dedci, ki me pecajo, in nenazadnje moj partner? Pedri, pedofili?
Sicer pa konstitucijsko gledano moškega in žensko loči veliko stvari, ne samo joške (če ne gre za rejene ali presušene ekstreme):
– moški ima v povrečju širša ramena od ženske (no, obstajajo tudi ženske s širokimi rameni, ampak to so ponavadi ravno tiste z velikimi joški, ker so tako grajene, da so zgoraj močnejše)
– ženska ima ožji pas (sploh te drobne ženske, ne debele), ožji hrbet, ki se v sredini lepo zoži, kar se dobro vidi od zadaj
– ženska je manj poraščena, ima manjšo glavo, drugačno obliko rok, hrbta, manj mišičasto telo
– žensko pa pomojem defnirira tudi (ženstveno) vedenje, hoja, uglajenost, ženska energija, smisel za humor, ki paše ženski in ne smrdečemu pijanskemu možakarju pri 60-ih
Sama se še vedno počutim ženstveno in se tako tudi vedem. Ženska, ki hodi kot en kavbojc, preklinja, pijančuje, se vulgarno vede, ima brke pod nosom, pa je za mene možača, pa četudi ima D plus košarico.
Zgleda nima nobena na temu forumu velkih jošk.
Aja? Prvič slišim, da imajo moški ponavadi raje velike prsi. Ženske tega sploh poslušamo in vidimo cel lajf…
*ne poslušamo
To ker nikol ne greš vn z bajte.
Bila sem sarkastična, če ni bilo jasno. 🙂
sori
🙂
Ti pa še moraš opazovati svet okoli sebe. Moški imamo radi prsate ženske in samo te imajo dobro in zaobljeno rit!
je pač tako da mlajše imajo kot sočne breskvice,starejše pa kot čebulo,ko jih vidiš se razjočeš
:)))
Jaz velikih prav res nimam, ma majhnih pa tudi ne. Normalne verjetno.
Po eni strani bi imela večje, ker so mi večje bolj všeč, po drugi spet ne, ker je to nadležno pri večih vsakodnevih stvareh. Plus gravitacija pride do izraza 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.