Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Babo definirajo joški…

Babo definirajo joški…

Od začetka pubertete sem imela velike joške. D-G košarica, odvisno od kg.Sanjarila o tem, da si jih bom dala kirurško zmanjšat, ker so bili težki, bolel me je hrbet, skrajno nepraktično pri gibanju, skakanju. Še teči mi je bil problem. Kupit spodoben modrc pa znanstvena fantastika.
Ob teh ogromnih joških nisem zaznala, da bi tipi ravno na njih padali.
Potem sem precej shujšala, leta so naredila svoje. Končala s košarico B. Lepo skladno s celotno športno postavo z oblinami. In zdaj definitivno brez najmanjšega pomisleka trdim, da me moški gledajo v rit in pojejo slavospeve mojim stegnom. Oboje sta tista dela telesa, ki sta mi najmanj všeč. Prevelika za mojo postavo. Moškim pa ekstremno atraktivno in všečno.
Veliko več moških je orientrianih na ženske zadnjice kot na oprsje.

Ti to meni?

Hvala bogu 🙂

Ja tebi Ana. Ti si babnica zame..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A dons pa si s kresa, nakresan?

A – Acceptable
B – Beautifull
C – Colossal
D – Dangerous
E – Enourmous
F – Firghtening

Jasno je kaj je lepo 😛

Važna je rit pa noge, če ma to slabo ni pomoči… sploh če/ko je prevlka rit, je to nikakvo, pa natrenirana gor al dol….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Recimo tole je za mene prevlka rit:

https://pbs.twimg.com/media/BISGRxICQAElqrc.jpg

Tole pa nek moj osebni ideal po obliki in velikosti, čeprav tudi če je malo manjša ne škodi:

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1OYmQIFXXXXa0aXXXq6xXFXXXp/Home-Decor-Sexy-Nude-Wallpaper-font-b-Reef-b-font-font-b-Girl-b-font-Ass.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/50/6d/d8/506dd8dea32d573048de2210526b1cb9.jpg

Bistvo je da ni preveč široko na bokih ker pol naredi meni žensko hruškasto in nič kaj privlačno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kira žalost.

Ah kje. Ne napolnim C.

luzerji, ki ene službe niso sposobni obdržat več kot 2 meseca in jim mame plačujejo položnice in perejo gate do sinčkovaga 50-ega leta modrujejo, kaj je dobra ženska 😀 LOL

Lepolasko še od včeraj drži, ko je proletarsko praznovala 🙂

Ah kje. Ne napolnim C.[/quote]

ne smeš biti preskromna..

Ah kje. Ne napolnim C.[/quote]

ne smeš biti preskromna..[/quote]

To nisem. Ne obračaj besed. Ni vljudno.

In drugače ana…vse pod kontrolo?

ti praznoval zagotovo nisi – brezposelne zgube in ostali lenuhi imate itak vsak dan dela prost, ni potrebe, da imate še praznike… 🙂

Zate je itak vsak brezposeln…

ni vsak, samo na luzerski lestvici večno brezposelni in lenuhi, ki imate čas med delovnim časom pipkat po neumnih spletnih straneh, kotirate enako nizko…

Odvisno na kaj apeliraš.

Dej vsakmu si že to napisala. Bod tih pa pejt stran.

Dej vsakmu si že to napisala. Bod tih pa pejt stran.[/quote]
veš kaj, butelj, med tipkanjem sem čisto tiho, ker nisem kot tvoja mati z do amena zgonjeno pizdo, ki glasno ploska vsakič, ko tvoja tastara samo zazeha.

sicer so se ji pa taspodnje ustnice verjetno od žalosti same od sebe povesile do gležnjev, ko je ugotovila, kakšno tele je povrgla…

Dej vsakmu si že to napisala. Bod tih pa pejt stran.[/quote]
veš kaj, butelj, med tipkanjem sem čisto tiho, ker nisem kot tvoja mati z do amena zgonjeno pizdo, ki glasno ploska vsakič, ko tvoja tastara samo zazeha.

sicer so se ji pa taspodnje ustnice verjetno od žalosti same od sebe povesile do gležnjev, ko je ugotovila, kakšno tele je povrgla…[/quote]

Spider naivčina pa misli, da žensko definirajo joški … ma tebi tudi E, F ne pomaga.

Ha ha bravo elizabeta…

sicer so se ji pa taspodnje ustnice verjetno od žalosti same od sebe povesile do gležnjev, ko je ugotovila, kakšno tele je povrgla…[/quote]

Spider naivčina pa misli, da žensko definirajo joški … ma tebi tudi E, F ne pomaga.[/quote]
ah kje pa, on misli, da žensko definira attention-whore-ness, kar pomeni, da zanj nobena ni “prava ženska”, če ga ne občuduje, ker je bojda tako fejst moški.

debele celulitične ostarele zanemarjene kokoši z možgansko kapaciteto kanarčka mu pa pritrjujete, ker veste, da je to vaša edina šansa, da se vam moški nasmehne – ker ne vidi kako izgledate. problem je v tem, da se on nasmiha sam sebi, ker si domišlja, da je pomemben in lep 🙂

ti priporočam, da greš v franci na balanci, boš imela več uspeha pri futranji ega – tam te bo mogoče podrl kak ostareli pijanček, tisti niso več izbirčni. dokler vsaj toplo lulaš boš dobra, pa čeprav te bo moral v moki povaljat, da bo našel, kam ga je za vtaknit…

Pišeš pa kot da maš 10 let. Kire brukice so to za neko kvazi zrelo 30 letnico…

Spider naivčina pa misli, da žensko definirajo joški … ma tebi tudi E, F ne pomaga.[/quote]
ah kje pa, on misli, da žensko definira attention-whore-ness, kar pomeni, da zanj nobena ni “prava ženska”, če ga ne občuduje, ker je bojda tako fejst moški.

debele celulitične ostarele zanemarjene kokoši z možgansko kapaciteto kanarčka mu pa pritrjujete, ker veste, da je to vaša edina šansa, da se vam moški nasmehne – ker ne vidi kako izgledate. problem je v tem, da se on nasmiha sam sebi, ker si domišlja, da je pomemben in lep 🙂

ti priporočam, da greš v franci na balanci, boš imela več uspeha pri futranji ega – tam te bo mogoče podrl kak ostareli pijanček, tisti niso več izbirčni. dokler vsaj toplo lulaš boš dobra, pa čeprav te bo moral v moki povaljat, da bo našel, kam ga je za vtaknit…[/quote]

Za eno lepo, frišno, mlado in napeto malo veliko veš o tem, kako se streže debelim, ostarelim in zanemarjenim … Izkušnje iz prve roke, si pogosto priča ali kako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close