Babo definirajo joški…
ah kje pa, on misli, da žensko definira attention-whore-ness, kar pomeni, da zanj nobena ni “prava ženska”, če ga ne občuduje, ker je bojda tako fejst moški.
debele celulitične ostarele zanemarjene kokoši z možgansko kapaciteto kanarčka mu pa pritrjujete, ker veste, da je to vaša edina šansa, da se vam moški nasmehne – ker ne vidi kako izgledate. problem je v tem, da se on nasmiha sam sebi, ker si domišlja, da je pomemben in lep 🙂
ti priporočam, da greš v franci na balanci, boš imela več uspeha pri futranji ega – tam te bo mogoče podrl kak ostareli pijanček, tisti niso več izbirčni. dokler vsaj toplo lulaš boš dobra, pa čeprav te bo moral v moki povaljat, da bo našel, kam ga je za vtaknit…[/quote]
Za eno lepo, frišno, mlado in napeto malo veliko veš o tem, kako se streže debelim, ostarelim in zanemarjenim … Izkušnje iz prve roke, si pogosto priča ali kako?[/quote]
priča sem predvsem užaljenosti 40+ letnic, ker sem deležna več pozornosti. sicer vaš problem ni v letih, ampak v tem da ste zanemarjene in posledično grde. da se večina žensk totalno zapusti in se niti brije ne več, če nekoga ne pričakujejo, ni samo mit. da o zašpehanih ritih in ne-fit telesih niti ne bomo izgubljali besed. temu, da imate “obline” in da se pri 40-ih letih in dveh otrocih ne da bit urejen, ne verjamete niti same.
sicer pa za forumske luzerje v vsakem primeru nisem aktualna, na srečo. :))))) nisem večmladoletna.
Po pameti in pisanju ne kažeš več kot 12. A boš liziko? 🙂
Mlade in napete so punce do max 25. Isto velja za tipe. Oseba, ki je stara krepko čez 30 in misli, da je “mlada in napeta”, ima malo narcisoidne motnje ali pa nima samokritike.:)))
približno tako kot ti, ki zase misliš da si inteligenten in lep.
še dobro, da ne vstajaš ob 6ih zjutraj, ker bi te zagotovo kak smetar že odložil na kamion med ostale odpadke :)))
Za eno lepo, frišno, mlado in napeto malo veliko veš o tem, kako se streže debelim, ostarelim in zanemarjenim … Izkušnje iz prve roke, si pogosto priča ali kako?[/quote]
priča sem predvsem užaljenosti 40+ letnic, ker sem deležna več pozornosti. sicer vaš problem ni v letih, ampak v tem da ste zanemarjene in posledično grde. da se večina žensk totalno zapusti in se niti brije ne več, če nekoga ne pričakujejo, ni samo mit. da o zašpehanih ritih in ne-fit telesih niti ne bomo izgubljali besed. temu, da imate “obline” in da se pri 40-ih letih in dveh otrocih ne da bit urejen, ne verjamete niti same.
sicer pa za forumske luzerje v vsakem primeru nisem aktualna, na srečo. :))))) nisem večmladoletna.[/quote]
Ena od prednosti zrelih let je tudi to, da je mir pred vohljači. Končno. Z veseljem ti pustim to zadovoljstvo, da te nadlegujejo in meni dajo mir, sploh če ti to očitno nekaj pomeni.
Še vedno pa ne vemo, kako veš tisto o valjanju v moki in podobno, si to pogosto videla, so ti povedali, menda nisi doživela na lastni koži – od kod ti skratka tako slikovit opis?
Zanimiva mi je podobnost med Lepolasko in Dx-om. Oba ns oklicujeta za luzerje, oba se z dnarjem ponašata, oba sta ful zaželjena pri nasprotnem spolu. Skos sam keš neki pa vi ste luzerji, nedelavni, neinteligentni,…
To je najbolj debilno trollanje ever.
saj (vsi) vemo, da si polpismen imbecil, ampak ti bom vseeno poskušala razložit 🙂
jaz nisem zaželena pri moških (v množini), ampak trenutno seksualno samo pri enem. res pa da ne preverjam, koliko sem zares tudi pri drugih. zaželena pa nisem, ker po moških hodim. z opicami, kot si sam, ne hodim na kave, niti se mi ne zdi vredno razlagat, zakaj “danes nimam časa”.
in nedozoreli pizdeki še nikoli niste dobro prenesli ženske zavrnitve. vsaka, ki se ji zdite dovolj nepomembni, da se ne bo vljudno izmikala in se vljudnostno hihitala vašim omejenim “šalam”, bo nepriljubljena 🙂 z večino moških se da odlično furat samo tako, da ves čas napol flirtaš z njimi. zato, da se bebčkom zdi, da so zaželeni :)))) meni se tega enostavno ne da počet 🙂
Ma vidva sta polpismena. Sploh ti pišeš huj k kšna čefurka.
jah, te čisto razumem.
poznaš samo “svojo vrsto” 🙂
mora bit hudo, ko ti biološki foter nategne tastaro skozi ograjo v jugoarmiji v zameno za eno bedno konzervo in pobegne neznano kam, ko ugotovi, da je napumpal eno bedno ciganko s sifilisom.
pojasni tudi tvojo prikrajšanost, taki otroci se vsi rodijo prizadeti :)))
Od 40. naprej. Dokler imaš 3 spredaj, si menda uradno še mlad. Potem so pa še srednja leta, samo to so za moje pojme pozneje, tam po 50.
Če bi pa ocenila po drastičnem pojemanju moške pozornosti (ahahaha, joj), potem je 40 let premalo, moraš še kako prišteti …
jah, te čisto razumem.
mora bit hudo, ko ti biološki foter nategne tastaro skozi ograjo v jugoarmiji v zameno za eno bedno konzervo in pobegne neznano kam, ko ugotovi, da je napumpal eno bedno ciganko s sifilisom.
pojasni tudi tvojo prikrajšanost, taki otroci se vsi rodijo prizadeti :)))[/quote]
Ti si kar daj duška, če je to pač tvoj ventil, upam, da kdo tvojega trapanja res ne vzame osebno. Ampak vseeno, tudi malo ni smešno. Mislim, da pišem tudi v imenu vseh ostalih.
jah, te čisto razumem.
pojasni tudi tvojo prikrajšanost, taki otroci se vsi rodijo prizadeti :)))[/quote]
Ti si kar daj duška, če je to pač tvoj ventil, upam, da kdo tvojega trapanja res ne vzame osebno. Ampak vseeno, tudi malo ni smešno. Mislim, da pišem tudi v imenu vseh ostalih.[/quote]
se strinjam.
če si mentalno prizadet res ni smešno……..
@Mastnolasa
Pomoje si pa glih ti tista k si brezposelna in doma poležavaš. Močno dvomm, da obstaja kje kako primerno del. mesto zate. Edino v živalski vrt, če greš, tako volontersko, se zapreš v kletko, pa tam med opicami najdeš zase enga alfa samca, k te bo porival.
sorči – ne prideš v ožji izbor, niti če bi bil zadnja opica na svetu 🙂
ženske se raje napičijo na kolerabo, kot na tvojega puhlega kurca 🙂
ja, tko k big brother.
vsi se zgražate, na skrivaj pa kupujete dostope in na sekretih drkate na tri budale. :)))
ja, tko k big brother.
vsi se zgražate, na skrivaj pa kupujete dostope in na sekretih drkate na tri budale. :)))[/quote]
Dej ti že nehi po seb sklepat no!
A debate o joških? 🙂
Saj to je samo “obleka”, ki si jo naša duša izbere. Ti si zadovoljna s svojo “obleko”?
Sicer ne vem kako tem fantom uspe, da človeka presodijo po obleki tako v detajle in jih motijo tako banalni odkloni kot so velikost košarice in oblika zadnjice ali jih pa nič drugega ne zanima kot zgolj “obleka”…. 😉
:)
Men so tut joški ok, 😀 Lepolaska pa kot, da jih nima…. 😛
ma lepolaska nerab mleka okol nosit,ma doma tavelik hladilnik 🙂
:)
Men so tut joški ok, 😀 Lepolaska pa kot, da jih nima…. :P[/quote]
Jaz se kod ponavadi brigam zase, zato mi je važno samo to, da jih imam jaz. Vsaj tistih nekaj kar jih imam 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.