Babo definirajo joški…
Ja, ampak normalne velike joške. Ne velike joske, kot jih imajo debele babe.
saj vem, da hočete sami sebe prepričat, da sem zafrustrirana, ker imam manjše joške kot večina zašpehanih prisotnih tipov, ki se palijo na ritke 12-letnih fantkov….
no ja, veliko sreče pri tem :)))))
Ja valda da govorim o lepih joških in ne o tistih, ki so velki zato ker ima baba 30 kg preveč :))
vse z velikimi joški jih imajo pri 30+ povešene, pa skoz so ti v napoto. veliki joški so dobri samo za tipe z mama kompleksom, pametne ženske ala Johannsonova, pa si jih dajo zmanjšat.
to ima 2 prednosti: debili te ne marajo več in tudi hrbet te več ne boli 🙂
Mene še ni bolel hrbet. To je kr nek izgovor pri tistih ženskah, ki niso razmigane. Pol so pa joške krive:).
lahko da imaš debelo rit in se potem uravnovesi… 🙂
Lepolaska, dej prid moje pogledat no :)))) Padla boš na svojo lepo čvrsto ritko :))
Drgač pa, povečat bi si jih dala brez problema, zmanjšat pa ni šans. Pa ne zato, ker sem ljubitelj velkih joškov ampak zato, ker kolikor vem je to kr poseg (ni za primerjat).
jst baje sploh nimam joškov 🙂
kar pojasni, zakaj si ga vsi tipi tu name mečejo, razen Watamarota… banda gejevsko pedofilska 🙂
butara, mene zanimajo trdi tiči, ne povešene kvazijoške.
zaradi mene si lahko našpricate in vsadite silikon kamor vam paše, še posebej kadilke ste blazno “primerne” za take posege. :)) mogoče ti odpadejo in ti jih ne bo treba drugim puncam pod nos rinit, da naj si jih ogledajo
Lahko jaz pridem in pogledam, lepolaska ni preveč navdahnjena za estetiko in umetnost? 🙂
Mater, kakšna razlika. Dve tečni, zajedljivi, na ves svet jezni in ena srečna, zadovoljna..
Počasi bom začel res verjetni, da resna zveza babam koristi.
seveda jim koristi, moškim baje škodi. 🙂
ti si tolk “srečen”, kot da bi imel 3 žene in se nobeni ne bi dalo seksat :)))
zaradi mene si lahko našpricate in vsadite silikon kamor vam paše, še posebej kadilke ste blazno “primerne” za take posege. :)) mogoče ti odpadejo in ti jih ne bo treba drugim puncam pod nos rinit, da naj si jih ogledajo[/quote]
A jbt ga Lepolaska. Jst ne znam tko zase pisat kako sem oh in sploh. :)))
Imam tudi pomanjkljivosti. Kaj češ.
Ti še nisi tega pogruntal ?
zaradi mene si lahko našpricate in vsadite silikon kamor vam paše, še posebej kadilke ste blazno “primerne” za take posege. :)) mogoče ti odpadejo in ti jih ne bo treba drugim puncam pod nos rinit, da naj si jih ogledajo[/quote]
A jbt ga Lepolaska. Jst ne znam tko zase pisat kako sem oh in sploh. :)))
Imam tudi pomanjkljivosti. Kaj češ.[/quote]
itak maš. za začetek smrdiš. dovolj, da se te spodoben moški, ki mu je mar za higieno, ne bi pritaknil niti s palico 🙂
Mater, še sreča za Ano, elizabeto, margot in antilopo na forumu. malo vere v ženski spol dajete.
Lepolaska, men se zdi, da bi se mene kljub kajenju več moških dotaknilo, kot pa tebe. Neki ni v redu. Ne dišiš jim ali kaj :)))))
Mogoče ima pa povečano prostato, pa se ne more dobro polulat. Človek logično postane tečen, zagrenjen, jezen na vse svet.
Lahko jaz pridem in pogledam, lepolaska ni preveč navdahnjena za estetiko in umetnost? :)[/quote]
Seveda lahko. Komot. Sam bom kadila, sam tolk da veš. Pol ko pa kadim se mi pa joški ful dvigujejo pa spuščajo. A veš, raj ti naprej povem, da mi nauš okrog padu. Če si astmatik recimo. :)))
vsaj to ti verjamemo… poročene 40-letnice v tolk kratkih miničih, da se vam taspodnje dlake ven vidijo, ste med pijanci v franciju ful popularne 🙂
jbga, ne rabim si filat ega tko, da grem v gostilno preverit, kolk atejev me bo za rit prijelo, ko bom šla mimo 🙂
Lepolaska to si bila najbrž ti pri tem “franciju”. Jaz sem bila na počitnicah. In zdaj, namesto da praznim kufre, se s tabo tukaj predr.kavam. Samo kaj, ko si pa tako zabavna, ko si tako našpičena :))) Najbrž te ni med prazniki nkamor pelal :))))
Forum je zaprt za komentiranje.