Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek baby

baby

Pred kratkim smo izvedeli, da je snaha noseča. Ker se sama ljubiteljsko ukvarjam s šivanjem, me je zaprosila, če bi ji zašila nekaj stvari za novorojenčka. Sama sem že pozabila, kaj je bilo najbolj pomembno pri prihodu na dom z dojenčkom. Ima katera kakšne ideje, kaj bi lahko vse sešila in bi bilo uporabno. Hvala

Bom povedala, kaj je oz. bi meni prišlo najbolj prav – imam 3 in najmlajši bo naslednji teden star 8 mesecev, torej sem še kar “sveža”:

– odejica (zdaj se šiva take, da je ena stran poplin, ena stran minki – svet metraže ima), pa lahko še všijete trakce ob rob, da bo imel kasneje kot neke vrste igračo. Tako sem si jaz naredila in sem bila zelo zadovoljna z njo, zdj jo ima pa za igračo (https://suzyquilts.com/wp-content/uploads/2016/02/Minky-Baby-Blanket-Tutorial.jpg).
– spalna vreča (zimska ali letna, odvisno kdaj bo pač rojen) s pritiskači na ramenih ali zadrgo spredaj; osebno imam raje pritiskače (npr. http://2.bp.blogspot.com/-cd6yRm_Muzg/UU7JNsYKnlI/AAAAAAAADFk/crCbqNewBxk/s1600/9640-1331043298.jpg).
– ta veliki slinčki z naramnicami – ko nek predpasnik pridejo (http://2.bp.blogspot.com/-WuVGSF-hdRA/Ta4hVevLzCI/AAAAAAAAJxk/VXkw5MDD5ow/s1600/IMG_0601.jpg)
– mehka igrača (jaz sem naredila miško in mi je zelo dobro uspela :D)
– ninica (http://paperthinpersonas.com/wp-content/uploads/2016/04/bear-bunny-lovey-dovey-5.jpg)
– če bo deklica poletne oblekice
– haremke oz. vrečaste hlače, ker rastejo z dojenčkom, pa naj imajo patent na pasu in na gležnjih, da se zlahka zavihajo (https://i.pinimg.com/originals/11/ee/8d/11ee8db8d5937bf215570419c7c1e239.jpg)
– prešito odejo za igralno podlago.

Tukaj je še idej: https://closeronline.co.uk/family/news/getting-ready-baby-22-diy-projects-craft-newborn-nursery/

Kaj tudi kvačkate?

hvala za ideje!
Kvačkala, vezla in pletla pa sem v mladih letih.

Saj v redu, če te takšno početje res veseli in bo tudi cenjeno… drugače pa ne bi raje kar kupili?

Predvidevam, da gospo veseli in da bo snaha cenila, sicer ne bi vprašala. Vem, da je meni tisočkrat več vredno takole zašito, kot kupljeno. Saj kupit se da vse in dokaj poceni, ampak to je vseeno velika dodana vrednost, po mojem mnenju.

New Report

Close