Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek baby Anabel

baby Anabel

Živjo,

zanima me, če se baby anabel splača kupiti (če resnično počne tisto kar obljublja na škatli)

Naša pupa si jo želi, a ko sem ji lani po hudi želji kupila babyborna, smo bili kar razočarani, ker ne počne vsega tako kot je prikazano…

Hvala in lp

Baby Anabel je definitivno bolj “aktivna” kot Baby Born in se jo splača kupit. Je na baterije, pa trup in del nog ter rok ima iz blaga in ni cela gumujasta kot BB. Mi smo jo kupili pred tremi tedni v Avstriji, ko je bila znižana na 30E.

Naša jo ima, dobila jo je od babice, pa ti povem, da nama je obema žal, saj res vleče dudo, pije po steklenički, podira kupčke, ampak vsi ostali njeni dojenčki znajo pa vse to, pa še ogrooomno več – jokajo, govorijo, skačejo…. – vse s pomočjo malo njene bujne domišlije.
Pa Chu-Chu-ja ima (brez funkcij), pa Jolyja.
Zdaj pa ji manjka še Baby Born. Je pač pogruntala. 3,65 let je stara.
Pa ji ga ne bom kupila.
Dosti dojenčkov ima.

Naša jo ima že dve leti in je še vedno najbolj priljubljena med dojenčki.

Hvala za vaša mnenja.

Zdaj me pa zanima še nekaj – ali baterije močno brnijo (baje da se pri šušuju zelo slišijo).

je pa res razlika v ceni med Slo in Avstrijo, a tja pač ne nameravamo iti.

Baterijo nič ne brnijo. Le ko vleče dudo ali flaško premika lička in se sliši cuzanje.

Ja, je res v redu. Za tamale je krasna, saj Baby Born preveč stvari počne in se ga otroci hitro naveličajo, saj je kot pravi otrok. Tudi Chou-Chou ni slab.

Lahko pa pokličeš na Elform v Kamniku (zastopniki za Zapf Creations), kjer ti bodo z veseljem pomagali in morda tam celo dobiš punčko bolj poceni.

LP

Vanja

New Report

Close