Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Baby center

Baby center

ali dosti nakupujete v baby centru ali raje zavijete v kakšno drugo otroško trgovino?? se vam je že zgodila tam kakšna neprijetna situacija ali kakšni zapleti??

Ne, samo drago je. Mene čedalje redkeje vidijo.

Kar nekaj stvari dobiš v merkatorju ceneje, kot pa v baby centru.
Jaz sem se samo enkrat nasankal z baby centrom na viču. Kupil marelo-senčnik in dal za njo mislim 5.990 SIT, potem še skočim v sosednji leclerc po kruh, pa pogledam še mal na otroški oddelek in glej ga zlomka: vidim popolnoma enako marelo istega proizvajalca po redni ceni cca 3.100 SIT!!!
Danes mi je žal, da je nisem takoj nazaj nesel in kaj drugega kupil za isti denar.

JA! Bi že kar nekaj denarja pustila tam, pa ga zaradi nezainteresiranosti prodajalk nisem. Grem včasih pogledat in potem enako stvar kupim kje drugje – ceneje.

Razočarana nad prodajalkami v Mariborskem BC.

LP

Babycenter je drag. Danes sem tam videla hlace-trenerko za vec kot 3000 SIT, iste (ista znamka in vse) sem videla v Gorici (Italija) trgovina Smart za 7 EUR.

Imeli so pa tudi klobucek za okoli 3700, ki je bil v Emporiumu nasproti Mothercare drazji in sicer je bil tam 4500.

Predvsem stvari v akciji.

Na Jesenicah imamo v Babycentru zelo prijazne prodajalke, veliko stvari kupimo tam, z izjemo tekstila, ki ni po mojem okusu, drugače nimam niti ene negativne izkušnje z njimi, ravno obratno.

Stvari v akciji se splača kupiti. Je primerno razmerje cena:kvaliteta. Pa kak avtosedež, s 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta, pa voziček…. Ali kaka igrača v akciji. To ni pretirano no.

In če imaš Mercatorja, Leclerca, H&M …takorekoč pred vrati, potem ne hodiš v BC. V Postojni pa, kjer ni ene otroške trgovine (Mercator pa že ene 10 let za prenovit), bi en Baby center res prav prišel.

LPM

Tudi v Kranju so prodajalke KATASTROFA. O cenah je bilo pa že vse povedano.

kako so vam pa všeč kaj skladiščniške usluge?? meni so kar sami naložil use u avto, tako da mi ni bilo treba nič prijeti, tako da sm kar zadovoljna, kaj pa vi pravite na to??

Živjo!
Jaz se vedno znova začudim cenam v Baby centru in prijaznosti prodajalk. V Ljubljani v BTCju je Baby center tako obupen že samo zaradi cen, da ne govorim o sitnosti prodajalk. Prejšnji vikend sem imela seminar v Zagrebu, pa sem na hitro skočila pogledat še v Baby center. Zdelo se mi je, da ne vidim prav! Isti komplet (body+hlače+jopica) je bil v Zagrebu skoraj 5€ cenejši od tistega v Ljubljani na znižanju! Prodajalke pa so se dojenčkom tako nasmihale in jih hvalile. Občudovanja vreden Baby center!
Lp Maja

New Report

Close