Baby center
Kar nekaj stvari dobiš v merkatorju ceneje, kot pa v baby centru.
Jaz sem se samo enkrat nasankal z baby centrom na viču. Kupil marelo-senčnik in dal za njo mislim 5.990 SIT, potem še skočim v sosednji leclerc po kruh, pa pogledam še mal na otroški oddelek in glej ga zlomka: vidim popolnoma enako marelo istega proizvajalca po redni ceni cca 3.100 SIT!!!
Danes mi je žal, da je nisem takoj nazaj nesel in kaj drugega kupil za isti denar.
Stvari v akciji se splača kupiti. Je primerno razmerje cena:kvaliteta. Pa kak avtosedež, s 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta, pa voziček…. Ali kaka igrača v akciji. To ni pretirano no.
In če imaš Mercatorja, Leclerca, H&M …takorekoč pred vrati, potem ne hodiš v BC. V Postojni pa, kjer ni ene otroške trgovine (Mercator pa že ene 10 let za prenovit), bi en Baby center res prav prišel.
LPM
Živjo!
Jaz se vedno znova začudim cenam v Baby centru in prijaznosti prodajalk. V Ljubljani v BTCju je Baby center tako obupen že samo zaradi cen, da ne govorim o sitnosti prodajalk. Prejšnji vikend sem imela seminar v Zagrebu, pa sem na hitro skočila pogledat še v Baby center. Zdelo se mi je, da ne vidim prav! Isti komplet (body+hlače+jopica) je bil v Zagrebu skoraj 5€ cenejši od tistega v Ljubljani na znižanju! Prodajalke pa so se dojenčkom tako nasmihale in jih hvalile. Občudovanja vreden Baby center!
Lp Maja