babylove pleničke
no to vprašanje sem sicer postavila tudi že na forumu starši- staršem, pa vseeno še tukaj :))
Mi imamo pa eno vprašanje glede teh pleničk.
Do sedaj smo uporabljali te pleničke babylov Premium- Windeln MIDI, od 4-9 kg, ki jih je v paketu 46 kom (oranžni paket). Navkljub temu, da je menda kvaliteta teh plenic padla, tako so mi povedali tudi na upravi DM, smo bili mi zadovoljni z njimi, saj tiste boljše varjante sploh nismo poznali, pa še ritka našega palčka se je le s temi pleničkami dobro ujela.
No in ker ritka raste smo presedlali na Premium- Windeln MAXI, od 7-18 kg (rdeč paket).
PA me zanima, ali je še kdo imel take težave, kot mi s temi pleničkami- namreč, pri vsakem previjanju smo malega morali postaviti pot tekočo vodo, da smo mu z ritke sprali žele, ki vpija vlago. Ampak pleničke niso bile strgane, le tisti papir- mrena ki je na plenički, je postal povsem propusten, navkljub temu, da smo pleničke menjali zeloo pogosto!
lp
Mi smo za Miklavža dobili en vijoličen paket (9-20 kg). Te pleničke uporabljamo prvič, do sedaj smo uporabljali P. Sensitive ali P Active fit. Moram priznati, da so pleničke odlične in kljub občutljivi koži naše male miške ni nobenih težav, celo manj jih je.
Rdeče pleničke pa reklamiraj ali pa vsaj obvesti DM o težavi.
Mi imamo sicer že dolgo “ta vijolčne” in smo z njimi super-zadovoljni, predtem pa smo uporabljali modre (če se ne motim). Z obojimi pa smo uspeli pozdraviti našo večno-vneto rito…..:)
Po Pampersu, Huggiesu in Lumpiju – ne menjamo za Babylove nič!
P.S. Me pa tale informacija o želeju kar preseneča….
LP Tina
Nekatere ste napačno razumele moj namen pisanja. Tudi jaz trdim da so po dozdajšnjih izkušnjah pleničke Babylove najboljše. Prvi mesec smo uporabljali pleničke vsakič druge firme in so bile vedno težave (rdeča ritka, puščanje…). Odkar smo pa dali oranžni paket Babylove pleničke so vse težave dobesedno čez nekaj ur izginile.
Oranžni paket smo tako uporabljali 4 mesece in vse pleničke so bile O.K. Nato smo prešli na večji rdeči paket. In v tem rdečem paketu se je ob vsakem previjanju na koži pojavilo veliko želeja (ta ima nalogo da v plenički vpija vlago), tako da se ga tudi s krpico ni dalo umiti. Žele se je dalo spraviti dol samo z vodo izpod tuša. Tako smo 5x probali in vedno isto, ne glede ali jih je imel na sebi celo noč ali samo tri ure. Seveda smo takoj reklamirali na upravo DM, kjer so nam vljudno rekli, naj jim vrnemo ta paket (zaradi ponovnega testiranja) in naj vzamemo druge. Dejali so, da je verjetno kakšna serija pleničk zanič. Tako smo tudi storili. Moram pa povedati, da so se že na otip reklamirane pleničke precej razlikovale od ostalih babylove pleničk. Danes smo pa probali drugi rdeči paket pleničk in zaenkrat so O.K. in nič ne puščajo želeja na koži. So pa tudi na otip normalne, kot tiste, ki smo jih reklamirali. Upam, da bomo sedaj imeli srečo, da ne bomo več naleteli na kakšno slabo serijo.
Hotela sem le prašati, če je še katera naletela na tovrstne težave s temi babylove pleničkami (rdeči paket) in nič drugega!
Ne pa da se razvije polemika, katere so najboljše pleničke :))) To se itak ve! :)))
Jaz sem lumpi kupila zaradi tega ker jih je acjom pohvalila. In sem zadovoljna z njimi, uporabljam jih čez dan, ko ga previjam na 3-4 ure. Glede mehkobe so enakovredne pamperskam, te pa imamo zaenkrat še za ponoči. Pa ne pri enih in ne pri drugih še nisem opazila gela, le ko se mi mali pokaka (zaradi dojenja tekoči drekec), če ga v roku 15 minut ne previjem (ker ne opazim), se bodi pri nogicah zamaže z drekcem, kar pa ni nič nenavadnega.