Bachove Rescue kapljice
Če misliš tiste tamale rumene škatilce s kapalko notri, meni niso pomagale, pa tudi drugim znankam ne. Pač ne moreš pričakovati čudežev iz pomirjeval ki jih kupiš praktično zraven kruha.
Moj nasvet:
1. pojdi zdravniku in naj ti predpiše Helex ampak samo za kratek čas. Ne kupuj od drugih, ker ne veš količine ki jo rabiš za svoje telo, to bo zdravnik predpisal.
2. V tem kratkem času opravi čim več kat ti povrzoča skrbi
3. nato takoj nehaj z jemanjem in se loti naprej urejanja svojega življenja po običajni poti
Helex je močna zadeva ki dejansko pomaga, ampak nekateri je zobajo kot da bi bila študentska hrana , potem so pa težave.
Ko nehaš jemati helex prešaltaj na čim več gibanja + pozitivnih misli + magnezija, spij pol litra donata če treba, je blago naravno pomirjevalo.
Meni je edino takole pomagalo in sem rešila vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svojih težav ki me tarejo, sicer se samo kopiči.
jaz jih imam in vzamem preden grem k zdravniku po rezultate, jimala sem jih tudi ko sem imela v službi štalo. Za učinek težko rečem, mogoče je samo placebo, ampak se mi zdi da se lažje zberem in sprejmem kar me čaka, čeprav s cmokom v grlu. Pravih pomirjeval nočem niti probat, se bojim da bo prelahko in bom potem večkrat vzela. Saj tesnoba in strah so tudi nečemu namenjeni ne? Da se spopademo, premagamo, ne pa da odrinemo kot da ni nič.
Placebo efekt je najbolj zanimiv, pa tudi najbolj zdravilen. Globoko v psihološki notranjosti je vsak posameznik izredno senzibilen. Psihološko zdravljenje je zdravljenje z besedami. Za to obliko zdravljenja ni potreben fizičen kontakt. Materialna substanca je iz atomov, molekul, tudi materialno telo je iz atomov, molekul. Psiha ni iz atomov, molekul. Psiha sprejema besede. Vsako besedo tu zapisano sprejme vaša psiha.