BACKA, VIDIM
da nobena ni za sex v realnosti, vse so spizdile, najboljš bi bilo s tabo, pa makar virtualno!
Veš kaj si zamišljam?
Da bi te imel v rezerviranem apartmaju, čisto golo in dišečo z razpuščenimi lasmi nič naličeno, nič odišavljeno, le vonj tvojega prelepega vitkega telesa! Nekaj časa bi te samo gledal, kot bi se bal, da se boš ob mojem dotiku stopila in izginila ne vem kam. Potem pa bi se ulegel k tebi, poljubljal čisto vsak del tvojega telesa in užival njega sladkosti. Poizkusiti bi hotel vse – od lask, nohtov na tvojih rokah do nogic, vse.. Šele potem bi se prepustil strastem in te otipaval ter poljubljal zdaj nežno, zdaj skoraj grobo! Nazadnje bi se zajedel v tvojo gladko in toplo mucko, in je ne prepustil, dokler ji ne izpijem in osušim njenih sladkih sokov….še in še in ko bi ti prebujena strast šestič stresla tvoje lepo telo, bi si postregel s tvojim najlepšim darilom….. Tako nekako si zamišljam
O, KIR, kako lepo znaš…bi, seveda bi. Kako bi mi pasalo, ko bi me poljubljal, predla bi od ugodja, te gledala v očke….In ko bi mi lizal vulvico, oh, KIR, bi držala tvoje lase in te nežno usmerjala. Bila bi navlažena, spolzka, gladka. Gledala bi te, dvigovala medenico proti tvojim mokrim ustam, tvojemu nežnemu, mjam, jezičku, oh, pritisnila bi te vanjo, in spet spustila….ne bi več zdržala. Segla bi po tvojih ramah, ti slekla majco, te narahlo odrinila na posteljo, sezula čevlje, nogavičke, obliznila prste, med njimi, segla z dlanmi po nogicah navzgor, uf, dlakice me vzburjajo….hlače dol…se zasukala in se ti napičila na jezička, z rokami objetimi okrog korena tvojega k., z usti prisesanimi na glavico, z jezičkom ližem…in ko bi mi ravno prihajalo nad tvojimi usti, in bi tvoj korenjak nabrekal v mojih…bi spustila curek urina po tvojem obrazu, kričala, in poslušala tvoje nasladne besede,
medtem, ko bi me grobo prijel in obrnil, vrgel nazaj in se zadrl vame z vso svojo močjo…butala bi v valovju sladostrastja in potem bi nama skupaj prišlo.
Oh, si te želim slišat!!! Tvoj krik zmagoslavja!!
Eh, mucek, saj veš, da ne mislim čisto resno…
Kaj bi z mano? Slači-plesno točko??? Presneto, to bi blo pa kuuuuuul….. ti bi slačil mene, jaz pa tebe….. ostali bi pa gledali, ploskali, uživali….
Izbereva še glasbo, da se bova lažje vživela?
Ej, tisto tvojo zadevo, ki si mi jo včeraj priporočal, sem že izvedla. Kar takoj…. in je palilo ko strela…. no, le kako ne bi!!!