Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu BACKA, VIDIM

BACKA, VIDIM

da nobena ni za sex v realnosti, vse so spizdile, najboljš bi bilo s tabo, pa makar virtualno!

Veš kaj si zamišljam?
Da bi te imel v rezerviranem apartmaju, čisto golo in dišečo z razpuščenimi lasmi nič naličeno, nič odišavljeno, le vonj tvojega prelepega vitkega telesa! Nekaj časa bi te samo gledal, kot bi se bal, da se boš ob mojem dotiku stopila in izginila ne vem kam. Potem pa bi se ulegel k tebi, poljubljal čisto vsak del tvojega telesa in užival njega sladkosti. Poizkusiti bi hotel vse – od lask, nohtov na tvojih rokah do nogic, vse.. Šele potem bi se prepustil strastem in te otipaval ter poljubljal zdaj nežno, zdaj skoraj grobo! Nazadnje bi se zajedel v tvojo gladko in toplo mucko, in je ne prepustil, dokler ji ne izpijem in osušim njenih sladkih sokov….še in še in ko bi ti prebujena strast šestič stresla tvoje lepo telo, bi si postregel s tvojim najlepšim darilom….. Tako nekako si zamišljam

Srečnica backa….

Zakaj, lunca? Saj se vseskozi dajeva dol. Kolikokrat sva se že? 100 x 1000 x? kdo ve? In res bi ji to delal! Se ti sploh kaj dopade?

Vse!

O, KIR, kako lepo znaš…bi, seveda bi. Kako bi mi pasalo, ko bi me poljubljal, predla bi od ugodja, te gledala v očke….In ko bi mi lizal vulvico, oh, KIR, bi držala tvoje lase in te nežno usmerjala. Bila bi navlažena, spolzka, gladka. Gledala bi te, dvigovala medenico proti tvojim mokrim ustam, tvojemu nežnemu, mjam, jezičku, oh, pritisnila bi te vanjo, in spet spustila….ne bi več zdržala. Segla bi po tvojih ramah, ti slekla majco, te narahlo odrinila na posteljo, sezula čevlje, nogavičke, obliznila prste, med njimi, segla z dlanmi po nogicah navzgor, uf, dlakice me vzburjajo….hlače dol…se zasukala in se ti napičila na jezička, z rokami objetimi okrog korena tvojega k., z usti prisesanimi na glavico, z jezičkom ližem…in ko bi mi ravno prihajalo nad tvojimi usti, in bi tvoj korenjak nabrekal v mojih…bi spustila curek urina po tvojem obrazu, kričala, in poslušala tvoje nasladne besede,
medtem, ko bi me grobo prijel in obrnil, vrgel nazaj in se zadrl vame z vso svojo močjo…butala bi v valovju sladostrastja in potem bi nama skupaj prišlo.
Oh, si te želim slišat!!! Tvoj krik zmagoslavja!!

Kaj vse?

Dopade se mi vse, kar bi ji delal!

Saj sem vedel: vsako najmanjšo stvar mi povrneš tisočkrat! In tudi tokrat se nisem motil. Hvala ti!!! Bil je užitek brat čistooo počasi!

Saj bi tudi tebi, ga. profesorica moja!

Zanima me ali je vajin “domači seks” tudi takšen, kot tukaj opisujeta, kaj bi delala;)), malo sem hudobna , Backa me terja v to.

Ali mogoče opažam majceno napetost med Kuštro in Backo, jaz bi gledal ruvanje v blatu, bi tud ti KIR;-)))))???

Backa te “terja” v to da si malo hudobna?

No, tudi doma se včasih zgodi kaj takega, sicer res ob redkih priložnostih, morda ob petkih ali sobotah, na dopustu pa kar pogosto

Bi bi, samo ne bova imela takega veselja, mislim. In ni napetosti med njima Heep, backa je prijazna vitka punca, kuštra pa ravno tako, le da je malo bolj prijetno okrogla – kuštra, saj ne zameriš?

Ej, fanta, kaj pa če bi vidva priredila kako predstavo za nas, punce?!?!?!?!?
Lahko je v blatu, no, ni pa treba….
Lahko je kaka slači-plesna točka!

Bi ja, ampak z žensko, kakršna si ti!
Zdaj pa hitro delat, sicer me boš spet nahrulila

Eh, mucek, saj veš, da ne mislim čisto resno…
Kaj bi z mano? Slači-plesno točko??? Presneto, to bi blo pa kuuuuuul….. ti bi slačil mene, jaz pa tebe….. ostali bi pa gledali, ploskali, uživali….
Izbereva še glasbo, da se bova lažje vživela?

Ej, tisto tvojo zadevo, ki si mi jo včeraj priporočal, sem že izvedla. Kar takoj…. in je palilo ko strela…. no, le kako ne bi!!!

No, vidiš vsaj nekaj še po mojem okusu! Ampak točka bi pa bila, pol pa še en vroč sex, samo letim na sestanekkkk!

Ni napetosti, samo delavi se taki;)), da vam ni dolgčas;))))))))!!

Ne zamerim, raje vidim, da me imaš za okroglo, mi boš dal vsaj mir;))

New Report

Close