Najdi forum

Zanima me, če ima kdo izkušnje s programom backer.exe od podjetja Sterling data. Vem, da je za to bolj majhna možnost, ampak vseeno.
Težave imam pri restavraciji backupa, zaradi kompresiranja. Če lahko kdorkoli pomanaga, naj se prosim oglasi. Hvala

Ja pa nam opiši malce kakšen problem je??

Bomo glave skupaj staknili pa bo že nekaj ratalo!

lp

Torej…zadeva je takšna….
Imam narejen backup in sicer je backup narejen z uporabo backer.exe (Backflash). Pri izdelavi backupa je bila odkljukana možnost, da program datoteke kompresira. Zaradi tega sedaj datoteke ne morem restavrirat. Enkrat se je to že zgodilo (cca. 2 leti nazaj) in so nam moral potem to datoteko direktno na Sterling data odpret. Sedaj se je napaka zopet ponovila (jaz nič kriva) in datoteke ne moremo restavrirat, podatke pa nujno rabimo. Če sprožim restavracijo, mi program sporoči sledeče:

2 c:\data c:\data\ outfname: data0001.tps data0001
ifname: data0001.tps

Potem kliknem OK in se mi odpre sledeče okno:”Error Copying File! File not found”
An error has occured copying the file: data0001.tps

Ne vem več, kaj naj naredim. Če program datotek ne bi kompresiral, težav ne bi bilo. Vem, da je rešitev, da nam Sterling data zopet odpre datoteko, ampak rada bi ugotovila kje je fora. lahko, da mi samo kakšna datotekca manjka. Res ne vem.
A sem zadevo malo preveč nejasno napisala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close