Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek badguys vs. goodguys

badguys vs. goodguys

Če bi mogla izbirat med Spiderji, Daterji, NS-ji in njimi podobnimi ter pridnimi Robiji, Markoti, Oneti.. bi mnogo raje, da me taprvi ornk nategnejo ;)) druga skupina mi ni spolno privlačna.. spljoh..

ajde, pljeska 😉

A lohk ugibam? NS je avtor? Slab marketing….

Prva skupina nategne (izključno v temi, ker na svetlem ne pade nobena) in potem takoj stegne. Kaj pa boš počel z emocionalno podhranjenimi ljudmi? V čem so spolno privlačni? S tem, da ti prijavi, kako bi te na WC-ju od zadaj na silo? Ful privlačno.

Da bi me nategnil tip, ki sovraži ženske? Veš, sem ženska, ki obožuje seks, ampak to ne z ženskomrzci. Nimam takega fetiša, da bi mi moški pred, med, po seksu razlagal, da smo vse ženske butaste in sploh obupne.
Robi, Marko – ne vem kako in kaj.
On, pa ni šans, on je tisti, ki pravi, da seks ni drugega kot delanje otrok.

A lohk ugibam? NS je avtor? Slab marketing….[/quote]
Do tega pride, če je človek preveč zaljubljen vase. 🙂
Še svojo senco bi nategnil, če bi lahko. 🙂

Jaz pa ne vem, če so taprvi sploh sposobni kiro ornk nategnt, glede na to, da robi, marko in on imajo žensko, med taprvimi pa je nihče nima. Če bi bili sposobni katero dobro obdelati, ne bi bili več samski, saj je dovolj kokoši, ki jim tudi takšno neumno obnašanje kot ga imajo taprvi paše. Mene osebno neumnost ni nikoli privlačila že nasplošno, kaj šele spolno, vizualnost je tudi zelo relativna, tako da bi gladko odpadli vsi, ki se smatrajo za badguy-je, ki to sploh niso. Badguy-i namreč dejansko podirajo ženske.

Še svojo senco bi nategnil, če bi lahko. :)[/quote]

Pa še ta mu ne bi pustila….

NS med drugim tudi hodi v službo…

Še svojo senco bi nategnil, če bi lahko. :)[/quote]
Ali pa pobegnil pred njo. Pa tud to ne more. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider – ja, DX – me ne bi zanimal, jaz pa njega ne, pri NS sta pa samo dve možnosti: nikakor in nikakor jebenti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

desc deu podela … pa, če je opravek še težji, smrdeč, … ker kanalizacija mora bit spucana, da ni štale v bajti ☺

Mah butasto vprašanje, valda se že na forumu vidi katera skupina je bolj zanimiva, ženske se dobesedno zaletavajo v prispevke Spiderja, Daterja, Sadnega itn….. še pijanček Franček je redno bil citiran dokler se ni za liter vodke šel borit v Ukrajino zdaj pa je MIA….. 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Spider – ja, DX – me ne bi zanimal, jaz pa njega ne, pri NS sta pa samo dve možnosti: nikakor in nikakor jebenti.[/quote]
Raje napiši, da te “zanimajo” oz. se ti zdijo prijazni samo tisti, ki ti lezejo v rit.

Neka stvar lahko vzbudi našo pozornost v pozitivnem smislu ali pa v negativnem.
Zaletavanje v prispevke omenjenih oseb, je največkrat pogojevalo nestrinjanje ter posledično povzročilo toliko konfliktov.
Da pa si kdo želi ob sebi konfliktno osebo s katero se nenehno krega, pa močno dvomim.

Je že en mesec naokoli, si uspešno prestal poskusno dobo?

Ma kaj me ti stalno citiraš. Misliš, da se bom ob 9ih zvečer pogovarjal s tabo ? Optimistka, lol

Ravnokar se.

Spider – ja, DX – me ne bi zanimal, jaz pa njega ne, pri NS sta pa samo dve možnosti: nikakor in nikakor jebenti.[/quote]
Raje napiši, da te “zanimajo” oz. se ti zdijo prijazni samo tisti, ki ti lezejo v rit.[/quote]

To sploh ni res. Prijazni so vsi (razen tebe). Spolno privlačen pa eden, dva … tri, ajde.

Raje napiši, da te “zanimajo” oz. se ti zdijo prijazni samo tisti, ki ti lezejo v rit.[/quote]

To sploh ni res. Prijazni so vsi (razen tebe). Spolno privlačen pa eden, dva … tri, ajde.[/quote]
Vzamem kot kompliment 🙂

To sploh ni res. Prijazni so vsi (razen tebe). Spolno privlačen pa eden, dva … tri, ajde.[/quote]
Vzamem kot kompliment :)[/quote]

Vzemi ti kakor hočeš, samo za hrbet mi ne hodi :))))

Ponašat se s tisto povešeno ritjo…lol

Ma sam da je tvoja lepa, pa nam je vsem prec lažje.

Lepša od tvoje zagotovo 😉

Ma jaz sem tud ziher. 🙂

ok cool bye

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close