Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Badoo, Ona – On …

Badoo, Ona – On …

Zanima me, na keterih spletnih portalih se spoznate folk npr.za kaksen zmenek?

Na tem badoo-ju, in isto Ona – On bruhas, kako neresen folk je na teh straneh. Npr.pises, se predstavis, pa ti odpise par ljudi v enem mesecu, pa ne sedaj meniti, da imam napacen pristop, oz.izgled; folk je totalno nepismen – kar nekaj v tri dni, in ta nepismenost, neresnost me takoj odbije, da bi se karkoli imel s tem folkom – skratka na bruhanje mi gre.

Zmenki

Prijateljstvo

Pozabi na internetne portale, ker tam ni nič pametnega, razen če iščeš fuk. Ljudi se spoznava v živo. Če imaš s tem težave, je na netu polno idej kako izbrati pravilen pristop, navezati stik, ipd. V glavnem, drži se reale in ne virtuale.

Ti portali so zbirališča poročenih moških pa nekaj samskih obupancev. Normalnih moških je bolj malo tam gor.
Žensk je pa itak čisto malo na teh portalih, menda samo 10-15%.

Problem je, če nimaš kje koga spoznat. Pa lahko hodiš v službo, na dejavnosti ipd in srečuješ vedno iste ljudi in vsi so vezani. Sem se razšla s fantom, ker ni bil fer do mene, pa sem že res dolgo sama, nekaj let.

Ljudi lahko spoznaš kjerkoli. Ne bodi omejena samo na svoje aktivnosti. Stopi malo iz svoje “comfort” cone, naredi kaj norega, nevsakdanjega. Na začetku je za koga mogoče malo nerodno, ampak sčasoma postaneš vedno boljši… 🙂

Problem je, če nimaš kje koga spoznat. Pa lahko hodiš v službo, na dejavnosti ipd in srečuješ vedno iste ljudi in vsi so vezani. Sem se razšla s fantom, ker ni bil fer do mene, pa sem že res dolgo sama, nekaj let.
[/quote]

Sem na istem. Kamor grem, sami vezani.
Zato sem sprobala te portale in bila totalno razočarana, zbor poročenih ff. Nekaj samskih zakompleksanih ločencev, ki samo o bivših zlobnih ženah predavajo, nekaj zafrustriranih samskih. Komaj pa najdeš kakega samskega ali ločenca ali pač samskega, ki je normalen. Gre čisto preveč časa, učinka pa ni. Zato sem se izpisala.
Zdaj sprobavam še portal semaforum. Zaenkrat se še nisem dobila z nikomer. Ampak so pa bolj normalni ljudje gor, vsaj po pisanju sodeč. Čeprav se tudi zgodi tako, da daš oglas, da iščeš kolesarsko družbo pa ti pišejo tako, ki nimajo kolesa in bi samo v kaki gostilni čvekali.

Preveč divje iskat tudi ni fino.
Zakaj si raje ne uredite življenja po svoje, kakor vam ustreza, delate tisto, kar vam ustreza in ne laufate na vsako zadevo, za katero predvidevate, da bo kakšen samski / samska tam?
Ta notranji mir in zadovoljstvo se še kako pozna na osebi, ne boste rabili nobenega portala za spoznavanje ljudi.

Ne poznam skoraj človeka, ki bi imel bolj pestro življenje kot ga imam jaz in delal bolj nore stvari. Dejansko to ne pomeni, da mogoče celo kakega na novo ne spoznam, mogoč sem se malo narobe izrazila. Vseen če si hočeš uredit življenje moraš imet neko rutino. S temi nenavadnimi stvarmi sem jaz lepilo za najmanj primerne, ker oni normalni si ne upajo in se tudi skrivajo nekje. In zato sem raje sama. Jaz npr. ne iščem niti nikogar, če bi ga na vsak način hotla, jih ni. Oz. jaz sem srečala ful ok tipe ko sem bila v (ful zgrešeni) vezi, varam ne in zaki normalni tud ne in žal kaj naj rečem – ob nepravem času na nepravem mestu 🙂

Kar sem hotel povedati zgoraj je, če hočeš spremembe jih moraš narediti sam. Če v trenutnem življenjskem slogu ne spoznavaš novih ljudi, ga spremeni. Stopi iz svoje vsakdanje rutine in počni stvari, ki jih drugače ne. Mogoče moraš samo spremeniti začetne “zahteve”, ki jih imaš do potencialnih kandidatov za partnerje… Si poskusila kdaj sama narediti prvi korak?

To so samo portali za obupance. Jebeš veze, solo forever

Jaz sem svojega moza spoznala na ona-on.
Bilo je ze kar nekaj let nazaj. Bil je edini s katerim sem se tudi v zivo dobila.

Poleg njega sem “spoznaka” se cel kup “zanimivih” ljudi ki jih mogoce raje ne bi. Ampak ok. Sem vzeka v zakup da tako pac je. Saj fudi v realnem zivljenju spoznas marsikoga ki ga raje ne bi.

Ma cel šit neresnih ljudi je gor na teh portalih ja sam idi proč od tega res

Po mojih izkušnjah to ne bo ravno držalo.
Samske ženske in ločenke so tam kar redne gostje. Ker bodimo realni – samska ženska z otroki najbrž nima kaj prida možnosti ne časa, da v vsakodnevnem življenju poleg vseh obveznosti spozna moškega, ki bi jo imel za resno partnerstvo in ne zgolj za seks. Ker pa ima tudi sama fiziološke potrebe in ker bi jo okolica oz. znanci stigmatizirali, če bi si v svojem okolju pogosto iskala ali menjala spolne partnerje, je pač net prikladna in dokaj diskretna rešitev.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Bi te pa res rada videla na delu. Imam občutek, da si en velik teoretik.

Nove ljudi najlaže spoznavamo tako, da recimo dva frenda, dve prijateljici gresta ven in spoznata skupino drugih ljudi. To deluje do določene starosti, ko se ljudje zresnimo, poparčkamo in imamo družino, se v glavnem družimo z istimi ljudmi oziroma nove osebe spoznavamo družno s partnerjem. Čisto drug svet. In kdor je odd man out, težko najde novo družbo. Jaz npr. izgubljam prijateljico, ker je rodila deset let za menoj in je zdaj v čisto drugem svetu, jaz pravim temu kar oportuno prijateljevanje, ko se v glavnem družiš s starši vrstnikov svojih otrok. To se potem pri kakih 11, 12 letih otroka neha.
Jaz sicer spoznam veliko novih ljudi, ko se sprehajam s psom, ker se peljem tudi na kake terene dlje od doma, pa na nižje hribe. Ampak to so v glavnem ženske (tudi jaz sem ženska) in vezani tipi, zelo malo je samskih moških. Npr.
Zvečer grem ven s staro družbo, eni vezani, eni ne, hodimo vedno v iste lokale, pa saj je kak omembe vreden tip kje tu in tam, ampak da bi pristopil ali da bi kak frend od frenda kaj namignil, se pa skoraj ne zgodi. Trenutno obdelujem nekoga, s katerim imava cel kup skupnih frendov na FB, v živo se pa uradno ne poznava, stanujeva dokaj blizu, menda je samski (sem se diskretno pozanimala). Enkrat sem ga že pozdravila, je odzdravil, ni pa se ustavil, naslednjič ga bom kar napadla, pa da vidimo, ali sploh prenese, če ženska naredi prvi korak. Po mojih izkušnjah samo okoli 20 procentov moških to hrabro prenese oziroma jim je celo všeč, ostale to odbija.

Cenim, da se je miles očitno odpovedal svojemu priljubljenemu izrazu o kanti.

Bo držalo, da je po 30 letu težko srečati sprejemljivega prostega kandidata za partnerja bodisi preko virtuale ali reale. Z leti se izbor zmanjšuje. Včasih si se prijavil iz heca, radovednosti in je res prišlo do veze ali prijateljstva. Morda pa le kakorkoli in kjerkoli….

Dejstvo je, da za malce starejše od 30 let ostajajo le portali. V živo čakati, da bo ženska ogovorjena v Sloveniji, lahko pomeni čakanje na Godota. Zato je tam ena množica prav fletnih žensk. Moški so pa tudi lahko prasci, kot slišim. Eden je pa prase in gentleman – jaz seveda.
Hotel sem samo reči, da ženska pride tu takoj do stika, samo nekaj dela zahteva ločevanje plevela od zrnja. V tujini ni to nobena stigma, samo tu se še pričakuje parčkanje zgolj na gasilskih veselicah.

[i]All men are cremated equal.[/i]

Na internetu boste spoznali same grešnike in grešnice. Edini pravi kraj za spoznavanje dobrih ljudi je cerkev. Toliko dobrote, veselja in morale ne bo nikjer drugje in to je temelj za dobra prijateljstva in zveze. Vse dobre ljudi sem tam spoznala, sploh gospod župnik je najbolj dragocen med njimi.

Po mojih izkušnjah to ne bo ravno držalo.
Samske ženske in ločenke so tam kar redne gostje. Ker bodimo realni – samska ženska z otroki najbrž nima kaj prida možnosti ne časa, da v vsakodnevnem življenju poleg vseh obveznosti spozna moškega, ki bi jo imel za resno partnerstvo in ne zgolj za seks. Ker pa ima tudi sama fiziološke potrebe in ker bi jo okolica oz. znanci stigmatizirali, če bi si v svojem okolju pogosto iskala ali menjala spolne partnerje, je pač net prikladna in dokaj diskretna rešitev.
[/quote]

Pisala sem za moške. Kakšne ženske so na portalih pa ne vem.

Pisala sem za moške. Kakšne ženske so na portalih pa ne vem.
[/quote]

Moja opazka se je nanašala na tvojo navedbo, da je tam samo 10-15% žensk. Morda v ponudbi res,na strani odjemalk pa bistveno več… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Moja opazka se je nanašala na tvojo navedbo, da je tam samo 10-15% žensk. Morda v ponudbi res,na strani odjemalk pa bistveno več… 😉
[/quote]

Ne štekam?
Večinoma visijo na teh portalih moški, cca. 85%. Ponekod skoraj 90%.
Tu notri pa sploh ni upštevano, da je med ženskmi profili v resnici dosti moških. Ne vem sicer zakaj a eni moški imajo navado, da se delajo, da so ženske.
Tu in tam, ko sem bila tam gor, mi je celo kater tip priznal, da ima dva profila. V enem je moški, v drugem je ženska. Tako, da očitno je žensk še manj kot je videt na podlagi profilov.
Razen, če se ženske delajo, da so tipi.

Ne štekam?
Večinoma visijo na teh portalih moški, cca. 85%. Ponekod skoraj 90%.
Tu notri pa sploh ni upštevano, da je med ženskmi profili v resnici dosti moških. Ne vem sicer zakaj a eni moški imajo navado, da se delajo, da so ženske.
Tu in tam, ko sem bila tam gor, mi je celo kater tip priznal, da ima dva profila. V enem je moški, v drugem je ženska. Tako, da očitno je žensk še manj kot je videt na podlagi profilov.
Razen, če se ženske delajo, da so tipi.
[/quote]

Precej žensk je tam z diskretno skritimi profili, ki se ne dajejo na ogled in le (po)iščejo “plen”… 😉

Precej žensk je tam z diskretno skritimi profili, ki se ne dajejo na ogled in le (po)iščejo “plen”… 😉
[/quote]

O čem ti to?
Mislim o katerem portalu?
Namreč zdi se mi, da midva ne piševa o istih zadevah. Zdi se mi, da opisuješ portale, kjer se dobivate za seks avanture?
Tega ne poznam, nisem prakticirala nikoli.

O čem ti to?
Mislim o katerem portalu?
Namreč zdi se mi, da midva ne piševa o istih zadevah. Zdi se mi, da opisuješ portale, kjer se dobivate za seks avanture?
Tega ne poznam, nisem prakticirala nikoli.
[/quote]

Kaj pa je po tvojem Ona-On, šahovski krožek? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close