Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Badoo, Ona – On …

Badoo, Ona – On …

– Ha, dobro si to napisal, si se prav potrudil, ja res je prav tako, na žalost.

Problem teh strani je da ponudniki, ki imajo te strani samo gledajo na to kak bodo kasirali.
Res je da je boljse spoznavat ljudi nekje v klubu ali kaj podobnega. Ampak ta spletna stvar se mi ne zdi slaba, saj je dosti ljudi na izbiro ampak jaz ne vidim problem v ljudeh ampak so strani tako narejene da tezko koga resnega spoznas. Jaz druge izbire nimam, saj sem doma v grazu in tu nimas kaj spoznat, razen pijan folk, ce ze gres vun in to je to.

Zdaj je na Badooju res tolk ljudi, da odpišeš samo kateremu. Sploh pa, kadar je prevelika ponudba, me itak vse mine.

Na Ona-on ti 95% zensk ne odpise nazaj, pa ce napises se tako prijetno sporocilo. Je pa res tudi, da so mogoce dekleta gor polna vnaprejsnjih sodb, da te ze vnaprej da med f-fehtarje in te odjebe po eni skundi. Lahk da punce dobivajo res po 100 sporocil na dan, ne vem. Sam sem v tisti mansini ko so normalni, veckrat napisem sporocilo kaki punci, ki mi je vsec, da bi se spoznala, pa se zelo potrudim za vsebino vsakega sporocilo, pa do zdaj po 1 mesecu se nisem dobil odgovora.
No je pa po drugi strani tud to, da ene punce gor ocitno zivijo v oblakih pa imajo ene nerealne zelje, sploh potem ko preveris se njihov profil, pa recimo : ena pise, da bi rada sportnega, privlacnega, simpaticnega, ki nima otrok, ki ne kadi, ne pije, ki ima dobro sluzbo, pa da bi njo razvajal, pa bil zraven se romanticen. Pol gres pa prebrat njen profil pa vidis, da je sorte k zdi doma pred kompom, nikamor se ji ne da, verjetno se zaspehana, zafrustrirana.
Pol mas pa punce, ki se grejo ekstremne sportnice a ala Petra Majdic al pa Ilka Stuhec, ki bi samo plezale, tekle, plavale, fitnes, telovadnice, pa kar naprej bi nekaj potovale, in te tud odjebe, ce nisi glih Brad Pitt. Tko da mal nerealne predstave o tem, kaj bi sploh rade, no saj mogoce se tam pri 40 letih malo ozemljijo, ko reala naredi svoje.

po vsem prebranem, kako težko je dobiti partnerja, se sprašujem, kako, da je velika večina folka poparčkanih? Kako so se pa potem dobili oni med sabo, če je tako težko dobit partnerja?

Po nekaj tednih uporabe Badoo-ja, z nekaj grenkega priokusa tudi jaz ugotavljam da je sreca po teh portalih res opoteca. Zakaj?
1. Ker zenske sploh ne trzajo na poslana sporocila. Zakaj?
1.1. Ker se najverjetneje zelijo ukvarjati le z lepotci najvisjega kova. Vendar takih po bežnem pregledu “konkurence” tudi sam nisem opazil prav dosti. Tako da….
1.2. Enostavno so zasute z mnozico sporocil in potem (nas) vecina pade skozi.
1.3. Vsebina prvega sporocila mora biti nekaj oh in sploh da se jim sploh zdi vredno odgovarjat. Ampak kaj napisat in koliko (nas) ima sploh intelekt sposoben izvesti ta potreben “več”?
2. Ker je po mojem veliko profilov zavajujocih in izmisljenih. Zakaj?
2.1. Portal cel kup zensk z nekim nenavadnim (tujim) imenom prikazuje kot da so iz Slovenije. Cez nekaj dni pa je za isto osebo podana druga lokacija, npr. Bratislava…???
2.2. Domnevam da vsa sporocila katera neki osebi posljes sploh niso dostavljena, ali pa nanje ne more odgovarjati.
2.3. Verjetno je obstaja veliko neresnicnih profilov katere upravljajo osebe s strani portala.

Verjamem da se na teh spoznavnih portalih sem in tja res kdo spozna. Sicer pa je moje spoznanje da je ves cas in denar temu namenjen vrzen stran.

Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov ([email protected]), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close