Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bageristi

Bageristi

Sem med pketi zasledila zgornji izraz in sklepam, da je to pogosta zadeva. Tudi moj namrec pada na bager, traktor in zerjav!

Super! mi ze vemo kaj bi za darilo!!!!!

Tanja

Lepe pozdrave od še enega bagerista, voznika traktorja, šoferja avobusa in dirkača formule!!!

Pa seveda od vseh nas:-))))

Tatjana&Co

Oj Tatjana!

Lep pozdrav tebi in tvojim luciferjem:)

Hja, lep pozdrav tudi od nas. He he he he, mi tudi zadnje mesece doma gojimo šoferja bagerja, pa šoferja traktorja z veliko prikolico, pa šoferja vsega mogočega, kar ropota…
Najbolj nor pa je na motorje. Sploh take ta prave, ki drvijo petsto na uro. Povsem ponori ob njihovem zvoku od vznesenosti… Me “zgrozi”, ko se pred trgovino že prepira s kakšnim lastnikom jeklenega konjička in tuli: “Pejd stlan, stic. Ata je kupu motol. To je moj motol. Mooooj! Mam tud celado, lej…” in pokaže na svoj klobuček…

Jaz pa sem mislila, da ima mamine gene. Da bo umetnik…….

Tudi pri nas je naj igrača bager,sploh pa” taktor” in mali cel dan ponavlja,da vozi bale(je gledal kmete,ki so celo poletje prevažali ogromne bele svitke-bale).Skrbi me le,ko bo s cisterno začel gnojnico vozit bljek

Ja, tud naš bo dobil bager, kaj drugega si zanj sploh ne znam predstavljati. Pa bosta lahko spomladi skupaj rila po Tivoliju (saj bosta še kdaj prišla, a ne?)

LP Maja

koliko so pa stari vaši otroci,moj bo dec dve leti in ga avti ne zanimajo preveč raje šraufa

jaz imam deklico, pa ima raje avtomobilčke kot pa pupike…

Ja… bomo se prihajali, normalno!

Aja… pa se ena:

kako dela avto?

uaaaaaaaaa

Je z Gregatom gledu formulo… in zdej vsak avto dela ne vec br brbrbrrrr ampak uaaaaaaaaaaaaa uaaaaaa… sej veste tist zvok dirkalnikov!

Ufff
Tanja

New Report

Close