Bags and more David Jones slab material
Enako. Po dveh mesecih uporabe so se mi olupile obe tanki naramnici, vse kar odpadlo.. na pol. Ne kupujem vec te firme. Poleg tega se trgovka trdi, da to pa se RES se nobenem ni nardil.. in mi noce vzet reklamacije in poslat nazaj… na korosko nekam. Zdaj se odlocujem ali se mi splaca sami pakirat in placevat postnino.. itak bi dobila isti sit nazaj..
Ne samo David Jones, ta je bila sicer dosti boljsa od ene iz CCC, ampak najbrz vecina poceni torbic iz umetnega materiala, ali po novem veganskega usnja (ki ni nic drugega kot poliuretan), se hitro unici. Ena se mi je dejansko po dveh tednih obcasnega nosenja!!
Zdaj imam eno usnjeno za preko 100 eur in jo ze drugo zimo nosim nonstop, z veliko vsebine, brez da bi pretirano pazila nanjo, pa je se vedno kot nova. Imam sicer se dve iz mehkejsega usnja, ki pa nista tako kompaktni, a vseeno se ne unicita takoj.
Nedvomno se bolj splaca dati vec in imas kvaliteto, kot manj in kar naprej kupujes, za kar gre cas, pa navsezadnje tudi denar. Ne vem pa, kaksna je kvaliteta malo boljsih znamk umetnih torbic, ala Kors, Guess, CK itd. Mogoce so malo boljse, a za ta denar bom vzela raje usnjeno.
Res pa je, da je izbira umetnih ogromna in veliko je krasnih modelov.