BAH …
… ne vem kaj se dogaja … Al se je meni zjebalo v glavi ali se je komu drugemu … sam tle je postalo že povsem “adijo” …
Dragi moji … lepo mi je bilo z vami … ste mi tudi zelo zelo zelo pomagali v težkih trenutkih … in za to sem vam izreeeeedno hvaležna …
… sam jst tu ne zdržim več … Ali je res zaradi te kur*eve sopare v zraku … ali ne vem kaj … sam … vse je tko napeto … jst pa mam že tako nekam napeto življenje … pa se mi ne da tega prenašat še na forumu ….
Tisti, ki si še želite kontaktirat z mano … moj mail imate … tisti, ki ne … pa nič … Uživajte dalje!
Replike zgolj na mail … tu ne odgovarjam več …
Lp, Bgv
Okej…potem ji ne bom nič pisala…pa sem imela napisan že cel roman…nato pa tresk bum…nevihta in hotro vse izklopit…okej…pozabim na vse…nič ne pošiljam…Bgv…je tu…cmoka…obema;))!
:))))))))))))))))) Ej … Sp … naš telefonist je res ena taka pojava, da ga težko dobiš takega … :))))))))))) … he he … Sam … mater ej … :)))) … si me pa tok šokiral, da cel popoldan nisem mogla prist k sebi … ;)))))
Nevihta je pa šla mimo … :(((( … Je treskalo in grmelo … vse je blo črno … Sem se že veselila kako fajn nevihto bomo imeli … pa nič … je šlo mimo … :((((
Lp, Bgv
Pa kaka zamera neki … :)))) … smejalo se mi je cel popoldan … :)))))) … he he he …
Sicer pa … ehm … veš … ja no … kako naj ti povem … …
…. imaš tko sexy glas … da sem se kar zalubla vate … oz. v tvoj glas … :))))))))))))))))))) ;)))))))))))) … he he he ….
Cmoka srce … :-*******************
Lp, Bgv
Peroksidko ni več peroksidko … zdej ima lepe rjave laske … in je tik za mano … :))))))))
Zakaj pa bi miškota v žep dala????? Tako je bil prijazen, da se je dal na kolena, tako da sem se lahko jaz vsedla gor … :))))))))))))))))) … hi hi hi …
Lp, Bgv