Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BAH …

BAH …

… ne vem kaj se dogaja … Al se je meni zjebalo v glavi ali se je komu drugemu … sam tle je postalo že povsem “adijo” …

Dragi moji … lepo mi je bilo z vami … ste mi tudi zelo zelo zelo pomagali v težkih trenutkih … in za to sem vam izreeeeedno hvaležna …

… sam jst tu ne zdržim več … Ali je res zaradi te kur*eve sopare v zraku … ali ne vem kaj … sam … vse je tko napeto … jst pa mam že tako nekam napeto življenje … pa se mi ne da tega prenašat še na forumu ….

Tisti, ki si še želite kontaktirat z mano … moj mail imate … tisti, ki ne … pa nič … Uživajte dalje!

Replike zgolj na mail … tu ne odgovarjam več …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

A tud z MSN-ja nas skenslaš?
Sem imel prej občutek!
Pa prid nazaj no,saj veš,da sam nevihta to dela,no!
Cmoka!
Sp

Z Bugi sem govoril osebno in se zanesljivo vrne.Vsaj tako mi je obljubila.
Take punce imamo radi!
Ko nevihta mine,spet žarijo med nami.
Cmokov sto Bugi….btw,telefonista imate pa za v Pavliho(če še obstaja….drugače pomeni,da so ga pozabli!)
;-)))
Sp

Okej…potem ji ne bom nič pisala…pa sem imela napisan že cel roman…nato pa tresk bum…nevihta in hotro vse izklopit…okej…pozabim na vse…nič ne pošiljam…Bgv…je tu…cmoka…obema;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))))))))))))))))) Ej … Sp … naš telefonist je res ena taka pojava, da ga težko dobiš takega … :))))))))))) … he he … Sam … mater ej … :)))) … si me pa tok šokiral, da cel popoldan nisem mogla prist k sebi … ;)))))

Nevihta je pa šla mimo … :(((( … Je treskalo in grmelo … vse je blo črno … Sem se že veselila kako fajn nevihto bomo imeli … pa nič … je šlo mimo … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Je bila pa naša tolk bolj slikovita!
Cmoka Bugi!
Rad te imam!Pa brez zamere,ko sem tako padalsko priletel v GO!
;-))))
Sp

Pa kaka zamera neki … :)))) … smejalo se mi je cel popoldan … :)))))) … he he he …

Sicer pa … ehm … veš … ja no … kako naj ti povem … …

…. imaš tko sexy glas … da sem se kar zalubla vate … oz. v tvoj glas … :))))))))))))))))))) ;)))))))))))) … he he he ….

Cmoka srce … :-*******************

Lp, Bgv

ohjoj …

Slikca tistega zloglasnega vikenda v Rakeku oz. Cerknici .. :))))

Jaz sedim na kolenih od miškota … “moj motorist” je za mano … :))))))) … he he …

Lp, Bgv

Glas in stas sta pa 100 km vsaksebi…:-(
Pa vseeno za kompliment!
Te imam še rajši zdej!
😉
Sp

Katera si zdaj ti, tista spredaj s sončnimi očali, ali tista zadaj s kravžlastimi lasmi?

:)))))) ;)))) :-***

Lp, Bgv

:))))))))))))) Una s kravžlastimi lasmi … :)))))))))

Lp, Bgv

To že vem…pa a miškota si v žep dala al kej? ;-))
Kdo je peroksidko?
😉
Sp

Peroksidko ni več peroksidko … zdej ima lepe rjave laske … in je tik za mano … :))))))))

Zakaj pa bi miškota v žep dala????? Tako je bil prijazen, da se je dal na kolena, tako da sem se lahko jaz vsedla gor … :))))))))))))))))) … hi hi hi …

Lp, Bgv

New Report

Close