Bahmut je padel….padel bo tud kijevski marionetni rezim
Razpad Ukrajine, 20.05.2023 ob 16:24
Kdaj bodo Zelenskega obsodili zločinov in prevar? Ukrajinci pobegli po svetu, Ukrajinske kurbirske lovače po moža v Evropo, Zelenski je pobasal ameriški denar za prevaro, pokrajina pa razseljena in gospodarsko osiromašena!
Ko bo Ukrajina klecnila, bo pobegnil v svojo vilo na Florido. Tam ga bodo Američani pospravili ali pa dovolili drugim obveščevalnim službam da ga pospravijo. Z lahkoto.
Anonimno 10402, 20.05.2023 ob 16:29
Nekaj dni nazaj so pa mediji poročali, da Rusi bežijo iz Ukrajine 😂 joj zahodni novinarji, neverjetni so res. Nisem ne za ene ne za druge, sem za mir, ampak takšno poročanje medijev je naravnost sramota!
Poročanje fašističnih medijev je idealno za debilne oboževalce fašizma.
Julij Cezar, 20.05.2023 ob 16:31
trenutno vlada pravo zatisje v eu, vsi so nekam tiho, od nemcev, francozov, se poljaki so zgubili voljo do boja….le zakaj?zda so se sprijaznile da bo to dolgotrajen konflikt in celo nagovarjajo zelenskega da sprejme dejstva da se odpivejo se 25 % ozemlja….zanimivo ne
Zelenski lopov mora odgovarjat prej ali slej!
14, 20.05.2023 ob 16:33
KDo je rekel da se jaz selim? Saj sem na pravi strani. No torej kdaj se selis v greznico rusijo ?
ti si na pravi strani?bejz no, kdo ti je to povedal?senilni biden, ali krvolok victoria nulland kj je zorkestrirala to vojno?….2/3 sveta podpira rusijo, vkljucno z indijo, kitajsko, juzna amerika, vecina afriskega kontinenta, le kdo je na pravi strani tepec zabiti
Julij Cezar, 20.05.2023 ob 16:42
ti si na pravi strani?bejz no, kdo ti je to povedal?senilni biden, ali krvolok victoria nulland kj je zorkestrirala to vojno?….2/3 sveta podpira rusijo, vkljucno z indijo, kitajsko, juzna amerika, vecina afriskega kontinenta, le kdo je na pravi strani tepec zabiti
Da se nebos razpocil, ne razburjaj se vladko hahaha.
143 drzav je proti rusiji, 35 je nevtralnih in 5 jih je za rusijo. Kje si dobil podatke o 2/3 podpori nevem?
Se enkrat pomiri se vladek haha
Nihče ne podpira rusije. Če nimajo sankcij proti njim še ne pomeni da jih podpirajo. Vem, nedoumljivo tako visoko inteligentnemu incelu, ki 24/7 za ekranom čepi in nori zaradi nečesa kar nima nobene veze z njim. Če tako podpiraš rusijo se spravi iz slovenske socialne na njihovo, pa v boj za njih. Jih rabijo. Še plačal te bodo. Sicer boš za razliko od tega kako ti mi slovenski idioti življenje častimo tam moral rit dvignit iza ekrana pa jo it razstrelit “za svobodo Rusije ki jo ni nihče napadel”, ampak ej….boš vsaj enkrat nekomu koristen a ne. Vsaj en dosežek imej v življenju no.
intelekt, 20.05.2023 ob 17:00
Nihče ne podpira rusije. Če nimajo sankcij proti njim še ne pomeni da jih podpirajo. Vem, nedoumljivo tako visoko inteligentnemu incelu, ki 24/7 za ekranom čepi in nori zaradi nečesa kar nima nobene veze z njim. Če tako podpiraš rusijo se spravi iz slovenske socialne na njihovo, pa v boj za njih. Jih rabijo. Še plačal te bodo. Sicer boš za razliko od tega kako ti mi slovenski idioti življenje častimo tam moral rit dvignit iza ekrana pa jo it razstrelit “za svobodo Rusije ki jo ni nihče napadel”, ampak ej….boš vsaj enkrat nekomu koristen a ne. Vsaj en dosežek imej v življenju no.
Debilno zabito ima največji dosežek kletno trolanje. 😄
Spoštovani.
Artemovsk (Bahmut) bo osvobojen, ko bodo razglasili v Wagnerju. Trenutno potekajo zadnji boji v mestni četrti Letalo.
Zakaj se je Artmovsk (Bahmt) vlekel tako dolgo? Zdi se mi okoli 9 mesecev? Zato, ker je bil predviden za mesoreznico ukro-nazi vojske, ki je v tem času in na tem področju izgubila med 30.000 in 40.000 vojakov.
Artemovsk drugače nima nobenega strateškega pomena, ne za Ruse ne za ukro-nazije. Fronta se seli proti zahodu, Wagner pa na zaslužen počitek.
Fantom iz Wagnerja je treba dati globok poklon. So fanzje z jajci. Pogumni ruski domoljubi, bivši vojaki in oficirji, kaznjenci in običajni državljani, ki so se prijavili v te enote.