Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Bajaga in film

Bajaga in film

Vem, da je malo možnosti ampak vseeno.
Skupina Bajaga ima videospot za pesem Zvezda in v tem videospotu se vrti tudi nek jugoslovanski film …….
Ali morda kdo ve, za kateri film se gre in kako je naslov?
Ni to nekaj takšnega, kar bi morala nujno videt ampak ker rada gledam njihove filme, še posebej če je kakšen dober film, me pač zanima za kateri film se gre.

LP

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želje uresničile.

A res nihče ne ve? :((

LP

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želje uresničile.

E, zdej sem ga pa našla….po dveh dneh iskanja..:))
Naslov filma je – Ona voli Zvezdu…
O nekem tinejdžeru, ki je dobr v nogometu a odbija vse profesionalne ponudbe….več pa zvem, ko ga najdem in pogledam…
Če pa mi morda kdo drug najde in mi pomaga, pa mi naj sporoči…:)

LP

Sam opomba: Bajaga ni skupina, ampak je Momčilo Bajagić – Bajaga. Njegova spremljevalna skupina pa so Instruktori.

Ma jst to vse vem..:))
Ne vem pa kje najdit film:((

LP

neva napisal:

> Vem, da je malo možnosti ampak vseeno.
> Skupina Bajaga ima videospot za pesem Zvezda in v tem
> videospotu se vrti tudi nek jugoslovanski film …….

Yeah, sure si vedla.

Če želiš se bom pozanimala kje se dobi film, morda ti pa ga lahko jaz prinesem ker bom kmalu šla na tisti konec! Seveda če si še zainteresirana!

Malo truda in časa in imam film na DiVX…
Našla eno dobro stran kjer vlečeš stare yugo in novejše srbske filme….
Ampak vseeno hvala:)
Se priporočam pa kdaj drugič.:)

LP

Mi zaupaš stran???:))))

Poglej na forum računalništvo dve strani nazaj, moj zadnji post 7.7.2003…
Preberi in poskusi…ne uspe takoj ampak ko “rata” je vredno..:))
Naslov posta je – filmi….. byy

LP

New Report

Close