Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Baje je avtor Rugelj!

Baje je avtor Rugelj!

HUDE SO TELE NJEGOVE…..
Citati dr. Ruglja

… obenem mora oče negovati poseben erotični odnos s hčerko, ki si mora pridobiti za življenje odločilno izkušnjo, da je ‘osvojila’ očeta. Če ji to ni uspelo, je dosmrtna erotična pohabljenka.

Nujno je spoštovati dejstvo, da otroke vzgaja predvsem oče (ki je bil, je in bo reprezentant družbene realitete), mati pa pomaga možu pri vzgoji predvsem tako, da mu prikimava.

Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, in vsak sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in mora na specialno usposabljanje!

Če se na primer lepa ženska sleče in razširi noge ter pokaže svoje mednožje, zasije lepota. Penetriranje v isto vagino je povsem nekaj drugega kot v smrdljivo rit. Treba je uporabljati natančne izraze, da se ve, kam homoseksualci spadajo. Drugače je z lezbijkami, saj se dvema lahko dejavno priključi en moški.

Ženska pri terapiji lahko uspe samo, če je lepa in bogata.(…) Če tega ni, se z njo nihče ne bo ukvarjal. Noben psihoterapevt v Sloveniji nima kakšnih muslimank na kavču, zavoženih. Samo lepe pa bogate.

Podjetnik ne more vzeti ženske v službo kot enakovredne moškemu, saj so ženske dva dni v mesecu relativno neprištevne …

“Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš.” To mora ženska znati. Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški.

Normalen človek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi, teče planinari, veliko bere, piše, se ljubi,izobražuje,raste, juriša na ženske in tako naprej, če je pravi. Če je pezdetek, pa ne.

🙂

sploh nimam komentarja

Meni je všeč njegova primerjava med pezdetkom in normalnim človekom 😉

Men tudi. :)))))

joj,…kaj vem sj ma po eni strani prav,..sam pol sm jaz kr za “umret”…

smotan je,..prizadane te lahk to no:))

Po njegovi definiciji je v Sloveniji 999.900 pezdetekov ter 100 normalnih (Rggelj ter njegova skupina). Namreč, pri “veliko bere” (to zanj pomeni 3 knjige na teden), “teče” (nekaj kilometrov vsak dan) … padejo tudi tisti, ki sicer ne kadijo, pijejo ter mislijo, da veliko berejo in se dovolj rekreirajo.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Vloga moškega?

New Report

Close