Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Vsem, ki praznujejo.

Naj lepo praznujejo!

Kako je Paco? Si se kdaj spomnil voščiti tudi za krščanske praznike (Božič, Velika noč, …) ali je to samo lezenje v rit določeni populaciji?

haha, ravnokar se režim na FB, ko frendi Srbi čestitajo praznik muslimanom… pa naj pol še kdo reče, da so Srbi nacionalisti LOL 😀 😀 😀

I tebi sine 😀

Kaj sploh pomen to? Kater serif? Pa v kakem jeziku je sploj to?

Gnida, briši vse sem rekel!

Očitno je nekaj na “stricih iz ozadja”, da je bil tvoj prejšni komentar zbrisan.
A lahko kaj več poveš o teh “stricih”, ki iz ozadja komadirajo MON?
Res me zanima, sama ušesa so me.

Kako je Paco? Si se kdaj spomnil voščiti tudi za krščanske praznike (Božič, Velika noč, …) ali je to samo lezenje v rit določeni populaciji?[/quote]

Da, vedno vošči. In nikoli nikomur ne leze v rit.

Gre za prevod iz arabščine, ki se približno tako Dobesedno izgovori v arabskihh pismenkah. Pomeni pa slavljenje posvečenstva.

Gre za prevod iz arabščine, ki se približno tako Dobesedno izgovori v arabskihh pismenkah. Pomeni pa slavljenje posvečenstva.[/quote]

عيد مبارك
Pa o nobenem šerifu ni govora, ko prevereš tisto pismenko se sliši tako. Pomeni pa blaženo pomoč.

Očitno je nekaj na “stricih iz ozadja”, da je bil tvoj prejšni komentar zbrisan.
A lahko kaj več poveš o teh “stricih”, ki iz ozadja komadirajo MON?
Res me zanima, sama ušesa so me.[/quote]
Ko bom bleknil, bom primaknil tudi slike, do takrat zahtevam da se vrnejo vsi zapisi v tej temi, ali da se cela tema briše!

Pakito kej se mučiš, sej veš, da te bo (in mene zraven) pobrisala tvoja ”dobra prijateljica” Šavrinkla. 😉
Pa tolk sem se namatrala s pametovanjem ;P

Aja, včeraj smo imeli za svinjetino na žaru, ajvar, kajmak,.. o katerem prazniku ti to? ;DD

Šepa ti znanje, pa pišeš neumnosti!

Šepa ti znanje, pa pišeš neumnosti![/quote]

Aha, seveda.

STOP ISLAMIZMU SATANIZMU.

Tudi tebi mir, pomoč in blagoslovljene jedi 🙂

islamske države jasno pokažejo kaj je islam, rezanje rok, nog in še kaj hujšega. TISTI KI TRDI DA JE ISLAMIZEM OKEJ, LAŽE!!!!!!!!!!!!

Smo v Sloveniji! Tukaj ni nobenega takega praznika.

Tisti, ki imate kakšne druge praznike, morate iti praznovati drugam

Kje si zdaj ti gnida, ki brišeš?

Ne rabi biti državni praznik da se praznuje. Od rd,prehranskih postov, bajramov, godovanja,miklavževanja,diplomiranja,poroke,rojstva,smrti tašče….vse se lahko praznuje 🙂

Tukaj se zmrdujete nad zadnjim dnevom posta in uživanja blagoslovljene hrane tuje vere.

Ampak če bi to postal dela prosti dan, pa ne bile tako proti 🙂

Razumem, da te moti islamizem (koga pa ne), ne vem pa, kaj delaš s svojimi paročami v temi, kjer se vošči muslimanom ob njihovem prazniku.

Odgovor na objavo uporabnika
napačno razumeš?, 12.09.2016 ob 11:56

Razumem, da te moti islamizem (koga pa ne), ne vem pa, kaj delaš s svojimi paročami v temi, kjer se vošči muslimanom ob njihovem prazniku.

na turške in mudžahedinske glave ter galabajarce, kafirje in ahmadijce, pri tem naj se obrnejo proti meki beeeeee

ISLAM ven iz Slovenije!

Lej, kam so prišli. Še pred nekaj leti je bilo nepredstavljivo, da bi bajram predvajali na nacionalni televiziji!

Nima kaj bajram delat’ na nacionalni tv!!!

New Report

Close