Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bajsa debelajsa

bajsa debelajsa

Sem že od septembra na dieti. Izgubila sem 13 kg, pred mano jih je še uhaha, zagotovo 15.
Takrat ko sem začela, sem vedela, da sem debela, potem po 6 kg minusa, pa sem si bila ok, pač močnejša, ampak ne več totalno zašpehana.
Zdaj 13 kg minusa, ko spravim gor par konfekcij manjše številke, pa se zdim sama sebi (in tudi realno sem) noro debela, ogromna bedra, velika rit, veliki boki… In ne razumem kako sem prej tako čudno videla samo sebe, da sem se zdela bolj suha, čeprav sem morala biti ogromna, da sem še po 13 kg prava pujsa.
Je imela katera podobno izkušnjo?

pri meni pa ravno obratno, dokler sem imela kake 5 kil preveč sem se zdela sama sebi debela, zdaj, ko jim imam 15 preveč se mi zdi, da sem ok.. čeprav konfekcijske številke dovorijo drugače.

Odvisno je koliko si stara, koliko visoka in koliko vagaš, včasih pa res imamo neke nore ideale.

Pravijo sicer da je idealno razmerje višina minus 110. Normalno in dokaj sprejemljivo je še minus 100 za plus, seveda.

Kje si pa ti?

Jaz sebe tudi še vedno doživljam kot debelo, pa čeprav mi vsi govorijo drugače, shujšala sm skoraj do ideale, skoraj, manjka mi še 3kg.

Ja, ogledalo, se pridružujem. Tudi sama sem shujšala do, tako kot piše predhodnica 110 plus teža. No, skoraj. Še dva kilograma mi manjkata ampak jaz se sama sebi vseeno zdim debela, drugi sicer govorijo, kolk sem suha. Po moje je vse v glavi. Če se človek dobro počuti, pa čeprav ima 120 kg, mislim, da ni panike.

Poznano.
Sedaj ko gledam slike izpred 20, 25 let, si mislim, ja kako madona sem si mislila, da sem debela. Sem se tako počutila. Sedaj, ko sem po drugem porodu totalno zašla na stranpot glede kg, pa se čudim, da kako ne zapnem lanskih hlač, saj pa ja nisem tako grozno debela. Zakaj tako? Ker sem skoz v trenerkah, se ne gledam v ogledalo, ne hodim v hrib, da bi se zadihala. Sexam v temi. 🙂

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

New Report

Close