Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bakker

Bakker

Ali je katera tudi dobila od Bakkerja zastonj prenosni tel. samo za 2,50€.?
Oz. nekaj naročiš kakšno rožico in prejmeš zraven tel.
Zanima me, če vsak dobi tel, ker so baje kao tri darila. Ali je to marža oči? Jaz sem ravno danes prejela samo moram še na pošto po paket.
lp,

Ja, vsi smo dobili telefon.

Aja, ko že govorimo o varčevanju, vse Bakkerjeve kataloge sem pometala v smeti. Vse to prodajajo tudi drugje in to ceneje. Vsa ta mašinerija pošiljanja petih pošt na sezono, podarjanja darilc in podbnih trikov se prelije v višje cene izdelkov, torej vse to plačamo, če kupujemo pri njih. Pa sem prej naročevala dve leti.

Krčolina, a misliš, da so oni naj dražji, ali je kakšna potegavščina? Rada bi prej izvedela preden grem po paket na pošto.
Hvala in lp,

Tudi mi smo dobili telefon, vendar žal ne dela.

Ni nobena potegavščina. Jaz nekih težkih reklamacij nimam. Tisti zastonj čebulčki so mi vsi uspeli, tudi in tam kaj tudi ne, ampak to je normalno. Ampak ni finta v tem. Dejstvo je, da so cene previsoke in da iste stvari (tudi uvoz iz Nizozemske) prodajajo v naših vrtnarijah in to bistveno ceneje. Njihov adut so pač lepi katalogi, super fotografije in pristop v stilu: Če kupite v naslednjih tolikointoliko dneh dobite tointo. Večinoma škart poceni robo. Kar se pa samih rožic tiče, pa nimam pripomb. Kot tudi ne na zadeve, kupljene po drugi poti. Tako kot na slikicah pa seveda ne rata.

Cene so res visoke ampak kdo v Sloveniji pa vam da 5 let garancije?

Ma, ta garancija … To je bolj marketinška finta. Vedo, da se večini ljudi itak ne da ubadati s tem. Tisti 1 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa dobijo noter z višjimi cenami. Bile so že teme, da nekaterim ni vse uspelo, pa me prav zanima, koliko jih je uveljavljalo garancijo. Dokazati itak ne moreš, torej ti morajo verjeti na besedo in pač stavijo na to, da bo takih ljudi malo.

Asja, kdo pa da, garancijo 5 let? Ali, da to Bakker?
Ne vem, ker ne berem vseh teh informacij. Jaz sem danes dvignila rože in so mi zelo lepe (moram potrkati), dobila sem pa tudi eno okrasno rastlino z dekoracijo kamnov. Telefon mi pa dela, vsaj zaenkrat.
Hvala za vaša mnenja in lep pozdrav!

Jaz sem že parkrat uveljavila reklamacijo, ko mi kaj ni rastlo, vedno vrnili denra ali pa poslali nove sadike, v kateri vrtnariji bi to storili? Čeprav so morda kdaj dražji, se za moje pojme splača, darila pa so zaenkrat kar OK, najljubši mi je tisti telovnik iz flisa (prejšnje leto), sem veliko v njem…

Sem uveljavljala garancijo za 2 stvari in obe so mi poslali. Niso hoteli ne vem kakšnih dokazil, sem pa vseeno poslala fotografije mojih bornih rastlin. Če pa se komu ne da ukvarjat z uveljavljanem garancije pa gre to v njegovo slabo in si je sam kriv.

New Report

Close