Bakterijska pljučnica je leta 1918 povzročila največ smrti v pandemiji gripe
Večina smrtnih primerov med pandemijo gripe v letih 1918-1919 ni bila posledica virusa gripe, ki je deloval sam, poročajo raziskovalci z Nacionalnega inštituta za alergije in nalezljive bolezni (NIAID), ki je del nacionalnega zdravstvenega inštituta. Namesto tega je večina žrtev podlegla bakterijski pljučnici po okužbi z virusom gripe. Pljučnica je nastala, ko so bakterije, ki običajno naseljujejo nos in grlo, napadle pljuča po poti, ki je nastala, ko je virus uničil celice, ki obdajajo bronhialne cevi in pljuča.
https://www.nih.gov/news-events/news-releases/bacterial-pneumonia-caused-most-deaths-1918-influenza-pandemic
To niso edini ameriški zdravniki, ki so trdili, da zaradi nošenja mask zdravi ljudje zbolijo. Morda so edini, ki so vložili tožbo proti mandatom mask.
Posnetek je seveda izbrisan z strani youtubea
Pa kako to da se oglašaš na vsak moj post?
Seveda, multinick manipulator.
Ta tvoja tehnika je prozorna, zmisli si kaj novega.
Ne pali to prijatelju moj.
Če misliš vplivat na javno mnenje “uporabnikov” mona, zavajat, bodi vsaj orginalen.
Izmisli drugo tehniko, da te ne prepoznam.
Namvreč, jaz skoz isto delam, ker govorim resnico, torej neke specijalne tehnike ne potrebujem.
Sej pravi direktna jasna resnica direkt v čelo.
Amater.
Ja ja,ne moreš majmun preskočit osnovno šolo in kar nekje začet, veš?
Kako to, da bakterijska pljučnica sploh obstaja zate majmun?
Pa si slučajno slišalo, da se bakterijska pljučnica lahko zdravi z antibiotiki, virusna ne? Tudi cepivo je proti bakterijski pljučnici, proti virusni ni. Zato je preventiva, da se prepreči okužba s covidom, in obolelostjo za tem virusom, ko se lahko bolezen zakomplicira in razširi na pljuča, v hudo obliko pljučnice, da do pljučnice ne more pridet.
jah čudno no,
iz tvojega zapisa:
Pljučnica je nastala, ko so bakterije, ki običajno naseljujejo nos in grlo, napadle pljuča po poti, ki je nastala, ko je virus uničil celice, ki obdajajo bronhialne cevi in pljuča.
ko enkrat glavni virus uniči prepreke, potem telo napade čuda virusov in bakterij…
pa ne samo na pljučih. večina ljudi, ki je umrla zaradi kakšnega virusa, je na koncu pred smrtjo živo gojišče vsemogočih bakterij, ki se veselo množijo, kot imunski sistem odpove.
genialci…
Pa si slučajno slišalo, da se bakterijska pljučnica lahko zdravi z antibiotiki, virusna ne? Tudi cepivo je proti bakterijski pljučnici, proti virusni ni. Zato je preventiva, da se prepreči okužba s covidom, in obolelostjo za tem virusom, ko se lahko bolezen zakomplicira in razširi na pljuča, v hudo obliko pljučnice, da do pljučnice ne more pridet.
[/quote]
Kaj de na. Marsikaj se da z osnovno šolo. Poglej enega od tvojih junakov
[/quote]
Tudi cepivo je za tetanus, čeprav je šansa da ga boš dobil (to je tudi bakterijska infekcija), zelo dobra, zato ker je higiena na nivou.
Cepijo se pa le prestrašeni zaradi panike v glavi. Dejstvo.
Bakterija je izolirana in dokazana vidna pod navadnim mikroskopom.
Kaj de na. Marsikaj se da z osnovno šolo. Poglej enega od tvojih junakov
Ne mislim odpirrat bedastih linkov, nikoli jih ne. Če kaj hočem pogledat, poiščem sam, ne tisto kar mi kdo lepi.. Katerih mojih junakov? Jaz nimam nobenih junakov, saj nisem star deset let. Treba je imet le malo zdravega razuma, kar ti nimaš.
Tudi cepivo je za tetanus, čeprav je šansa da ga boš dobil (to je tudi bakterijska infekcija), zelo dobra, zato ker je higiena na nivou.
Cepijo se pa le prestrašeni zaradi panike v glavi. Dejstvo.
Bakterija je izolirana in dokazana vidna pod navadnim mikroskopom.
[/quote]
Pardon napaka v pisanju…. Tudi cepivo je za tetanus, čeprav je šansa da ga boš dobil (to je tudi bakterijska infekcija), zelo majhna…….,zato ker je higiena na nivou………
Cepijo se pa paničarji. Kdo pa predlaga in sprašuje si cepljen proti tetanusu?
Zdravnik. Zakaj?
Ker?
Odgovor je jasen.
Ne rabim ga niti napisat.
Na, evo ga majmuna bre izobrazbe, ki mu je lažje verjet sekti ploščate zemlje, kot se vsaj osnovno izobrazit….eh
[/quote]
Bakterije ki se nalagajo na maskah katere se večkrat uporabljajo (do je dejstvo) GREJO NAZAJ V NAŠE TELO.
POVZEL BOM TEKST Namesto tega je večina žrtev podlegla bakterijski pljučnici po okužbi z virusom gripe. Pljučnica je nastala, ko so bakterije, ki običajno naseljujejo nos in grlo, napadle pljuča po poti, ki je nastala, ko je virus uničil celice, ki obdajajo bronhialne cevi in pljuča.
KAJ LAHKO ZAKLJUČIM IZ TEGA RABIM NAPISAT?
ČE NOSIŠ MASKO, VEČJA JE VERJETNOST DA BOŠ FASAL BAKTERIJO.
PO URADNIH BULL-SHIT NEBULOZ, NE VEŠ A SI “KUŽEN” ALI NE DOKLER SE NE TESTIRAŠ.
SEJ PRAVI ČE VERJAMEŠ V URADNO ZNANOST, RISKIRAŠ Z NOŠENJEM MASKE INFEKCIJO, KER NE VEŠ AL SI BOLAN, ALI JUŽEN KER TI SKRITO VIRUS UNIČUJE CELICE, IN S TEM DAJEŠ VEČJO ŠANSO BAKTERIJAM.
DRUGO. STARI IMAJO ŽE OSLABŠAN IMUNITET, IN NOSIJO MASKE, KATERE VEČKRAT UPORABLJAJO.
E MOJA TELAD, WAKE UP
Bakterije ki se nalagajo na maskah katere se večkrat uporabljajo (do je dejstvo) GREJO NAZAJ V NAŠE TELO.
POVZEL BOM TEKST Namesto tega je večina žrtev podlegla bakterijski pljučnici po okužbi z virusom gripe. Pljučnica je nastala, ko so bakterije, ki običajno naseljujejo nos in grlo, napadle pljuča po poti, ki je nastala, ko je virus uničil celice, ki obdajajo bronhialne cevi in pljuča.
SEJ PRAVI ČE VERJAMEŠ V URADNO ZNANOST, RISKIRAŠ Z NOŠENJEM MASKE INFEKCIJO, KER NE VEŠ AL SI BOLAN, ALI JUŽEN KER TI SKRITO VIRUS UNIČUJE CELICE, IN S TEM DAJEŠ VEČJO ŠANSO BAKTERIJAM.
DRUGO. STARI IMAJO ŽE OSLABŠAN IMUNITET, IN NOSIJO MASKE, KATERE VEČKRAT UPORABLJAJO.
E MOJA TELAD, WAKE UP
[/quote]
Pojdi se raje z otrokom ukvarjat, da ti ga ne bo socialna več kot upravičeno vzela, majmun nepismeni, vsiljiv, trol slaboumni.
Kdo ti bo razlagal karkoli, ,če si popolnoma zabit, zraven pa še takoj psihopatsko znoriš z velikimi črkami in bosanščino ?
E MOJA TELAD, WAKE UP
[/quote]
torej, če povzamem vašu ultragenialno predpostavko:
bakterija, ki jo imam v osnovi v grlu in žrelu mi ni nevarna, dokler je ne izdihnem na masko in ponovno vdihnem
potem me bo pa v trenutku ubila…
uh ja…
[img]https://i.postimg.cc/gcR10wsQ/ANTI-MASK.jpg[/img][/url]does la croix have sugar
[img]https://i.postimg.cc/8P4KFL6K/6214018-6327.jpg[/img][/url]
bakterija, ki jo imam v osnovi v grlu in žrelu mi ni nevarna, dokler je ne izdihnem na masko in ponovno vdihnem
uh ja…
[/quote]
Brezveze karkoli majmunu razlagat, če je poosebljena zabitost. Če zanj kuverta s potiskom na prostorru za znamko “po pogodbi” , pomeni, da mu pošiljajo pogodbo v podpis, kje bo potem kaj drugega razumel? Težko razume človek, da nekaj tako tumastega obstaja, pa vendar obstaja….. eh
uh ja…
[/quote]
Torej, če nimamo dosti kisika, kateri preprečujemo z maskami da pride v naše telo, preprečujemo normalno delovanje našega organizma (imunitet).
Nevarno je vse, če organizem ne delije optimalno, tak kak bi moralo.
Veliko je tu stvari ki upliva, ma vezal se bom samo na maske.
Glede na to da j zmanjšan odstotek kisika, in da maske ne koristite pravilno, bolj nevarne so bakterije katere se nalagajo na maskah, kot tvoje bakterije katerih je že vajen tvoj organizem, sej to ni teško ukapirat ali je?
Torej, če nimamo dosti kisika, kateri preprečujemo z maskami da pride v naše telo, preprečujemo normalno delovanje našega organizma (imunitet).
Nevarno je vse, če organizem ne delije optimalno, tak kak bi moralo.
Veliko je tu stvari ki upliva, ma vezal se bom samo na maske.
Glede na to da j zmanjšan odstotek kisika, in da maske ne koristite pravilno, bolj nevarne so bakterije katere se nalagajo na maskah, kot tvoje bakterije katerih je že vajen tvoj organizem, sej to ni teško ukapirat ali je?
[/quote]
znaš kaj sam premislit in napisat, ne da bi hrvaške bedarije brez smisla lepil sem gor?
na tvoji maski se lahko nalagajo le tvoje bakterije. domnevam, da ne vzameš rabljene maske sodelavca in si jo natakneš na gofljo.
pa najbrž tud ne vzameš sveže sterilne maske, z njo pobrišeš popljuvan pult in jo po tem natakneš na gobec….
znaš kaj sam premislit in napisat, ne da bi hrvaške bedarije brez smisla lepil sem gor?
na tvoji maski se lahko nalagajo le tvoje bakterije. domnevam, da ne vzameš rabljene maske sodelavca in si jo natakneš na gofljo.
pa najbrž tud ne vzameš sveže sterilne maske, z njo pobrišeš popljuvan pult in jo po tem natakneš na gobec….
[/quote]
Nihče se ne drži pravil, ker je nemogoče.
Pa še poceni ni.
Drugo, jaz ne nosim maske, nimam nobenih problemov. Zdrav sem.
Na tvoji maski katero nepravilno uporabljaš se nalagajo bakterije od povsod, in niso bakterije katere tvoj organizam prepozna, sej pravi rabi dodatno energijo za borbu proti njih.
Če pa je imunski sistem slab, jasno je kaj se dogaja.
Pri starejših pa itak.
Sej si razumel, a nisi?
[/quote]
Aja, pred eno malo trgovino so sedeli in pili pive.
Ne povem kje.
Imeli so eno masko zahaklano za retrovizor od avte.
Ta maska je bila za vse.
Sej pravi tisti ki je na vrsti za rundo, uzame masko in gre not.
Pišem še naprej kaj vse sem vide,?
Maske na komolcu.
Maska visi na ušesu.
Če se skoz dotiaš maske, naštimavaš je gor dol, ker ti pada, si je že kontaminiral.
Maske v zadnjem žepu, malo malo vidim kako ih vadijo in nataknejo na gobec.
Vidno umazane maske, ki se že rumenijo.
Nikogar nisem še videl pred trgovino da odpira masku zapakirano v pVC folijo, torej novo in daje na gobec.
Nikjer ne nosim maske, niti bom. Vi ste umazanija, in vse to še podpirate. FUJ