Bakterijska pljučnica je leta 1918 povzročila največ smrti v pandemiji gripe
Večina smrtnih primerov med pandemijo gripe v letih 1918-1919 ni bila posledica virusa gripe,…
No, to sem prebrala in sem bila na smrt razočarana nad tabo, moj dragi ljubi Ludi!
Kako lahko sploh omenjaš, posledice virusa gripe, saj vendar dobro veš, da virusi sploh ne obstajajo in da je teorija o virusih povsem zgrešena in brez kakršnekoli znanstvene podlage.
Bridko jokam v kotu od razočaranja in ne vem, kdaj in kako se bom potolažila.
Vagabuncica moja ljuba draga jodlarska.
Mar nisem že neštetokrat napisal da jaz vem da je uradna teRORIija o virusih LAŽ?
A moram vsakič na novo pisat? /tekst je razvidno kopiran in deljen/ z nekim namenom, katerega vaga.jodlarka zelo kvalitetno razume/ampak, kot vedno gre na neko svojo taktiko/katero že ponavlja in ponavlja in ponavlja….
Vagabunda moja ljuba jodlarska, jaz bi te prosil če nisi tak amatersko prozorna.
A je tak teško bit orginalen na enem NICKU? Svojem?
Sledilec in pacijent number2
[img]https://i.postimg.cc/XqXvR2Tz/silver-second-place-trophy-isolated-white-background-d-render-85639777.jpg[/img][/url]
Vagabuncica moja ljuba draga jodlarska.
Mar nisem že neštetokrat napisal da jaz vem da je uradna teRORIija o virusih LAŽ?
A moram vsakič na novo pisat? /tekst je razvidno kopiran in deljen/ z nekim namenom, katerega vaga.jodlarka zelo kvalitetno razume/ampak, kot vedno gre na neko svojo taktiko/katero že ponavlja in ponavlja in ponavlja….
Vagabunda moja ljuba jodlarska, jaz bi te prosil če nisi tak amatersko prozorna.
A je tak teško bit orginalen na enem NICKU? Svojem?
Sledilec in pacijent number2
[img]https://i.postimg.cc/XqXvR2Tz/silver-second-place-trophy-isolated-white-background-d-render-85639777.jpg[/img][/url]
[/quote]
Nisem noben Vagabund, ampak sem računalniški virus! Z branjem mojega duhovitega nadlucidnega sporočila si prenesel na svoj računalnik zelo zlonamerno kodo, ki bo blokirala tvoj dostop do kompa! Odslej se bodo na tvojem računalniku noč in dan predvajala samo še poročila mainstream medijev in prenosi ter posnetki uradnih tiskovnih konferenc vlade!
Konec je z razvratom!!!!!
Nisem noben Vagabund, ampak sem računalniški virus! Z branjem mojega duhovitega nadlucidnega sporočila si prenesel na svoj računalnik zelo zlonamerno kodo, ki bo blokirala tvoj dostop do kompa! Odslej se bodo na tvojem računalniku noč in dan predvajala samo še poročila mainstream medijev in prenosi ter posnetki uradnih tiskovnih konferenc vlade!
Konec je z razvratom!!!!!
[/quote]
NEEEE NEEEE, SAMO TO NEEEEEEEEEE….RAJE SMRT……….PHAHAHAHHAHA
KREK, JANŠA, FAFANGELISIMUS, BEOVIČKA, NEEEEEEE, TO JE MUČENJE TO JE NAJHUJŠA MOŽNA KAZEN,NEEEEEE
KJE PA JE JELKA BACIL?
NE SE HECAT NO