Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Balea kapsule C vitamin za obraz

Balea kapsule C vitamin za obraz

Sem kupila te kapsule, tu na forumu je padlo nekaj pohval, zdaj pa mi ni jasno, namažeš to na kožo, pa čez kremo al kako?

Ne poznam.

Najdem pa to:

https://www.dm.si/balea-ampule-s-koncentratom-vitamina-c-p4058172329647.html

Odrežite konec kapsule ter s konicami prstov koncentrat nežno nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte, nato nežno vmasirajte. Priporočljiva je redna uporaba (zjutraj in zvečer).

To piše tudi na pakiranju, pa zdaj ne vem, je to kot serum, da pol namažeš še kremo ali kako.
Je kot neko suho olje, bom počakala, če se izkaže potreba po kremi, bom namazala, če ne, pa ne.

Navodila za uporabo
Odrežite konec kapsule ter s konicami prstov koncentrat nežno nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte, nato nežno vmasirajte. Priporočljiva je redna uporaba (zjutraj in zvečer).

Pa ni ti to edini miniaturni možgan scvrlo, je moralo bit nekaj drugega, ha?

Pa ni ti to edini miniaturni možgan scvrlo, je moralo bit nekaj drugega, ha?
[/quote]

Oooo Viharni, pa ti to redno pol uporabljas, imas obraz za vecno mladost…😁😄😄😄

To piše tudi na pakiranju, pa zdaj ne vem, je to kot serum, da pol namažeš še kremo ali kako.
Je kot neko suho olje, bom počakala, če se izkaže potreba po kremi, bom namazala, če ne, pa ne.
[/quote]

Verjetno bos rabila kremo.

Ko daš na kožo C vitamin iz kapsule , počakaj cca 5 minut, da se vpije v kožo in potem še čez
kremo.

[/quote]

jaz jih uporabljam zvečer, so mi res super. Ne dam pa gor potem več nobene kreme.

New Report

Close