Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style balea proizvodi

balea proizvodi

Mene pa zanima kako ste kaj zadovoljni z balea proizvodi. To so proizvodi drogerije market se pravi DM drogerije. Jaz sem z vsemi njihovimi proizvodi zelo zadovoljna in cene so zelo nizke, kvaliteta pa se lahko kosa z marsikaterimi proizvodi višjega razreda.
Želela pa bi slišati še vaše mnenje, seveda od tistih, ki te proizvode poznate

To je ista fora kot Muller proizvodi. Cene so resda bolj ugodne, tudi nekateri izdelki dokaj ok, ne morejo pa se kosati z izdelki vrhunske kozmetike. Po mojih izkusnjah je zaenkrat le odstranjevalec licil (mleko) res slab.

Js zaenkrat od bale-e uporabljam kremo za roke… pa sem zelo zadovoljna z njo!!

LP, Anita

Zadovoljna sem z otroškimi kremami za ritko in obraz, čistilni robčki za ritko mi niso všeč, prav tako ne depilacijska krema.Z odstranjevalcem ličil (olje ne mleko) pa sem zadovoljna. Drugih proizvodov pa še nisem izprobala.

Zadovoljna: mleka oz, losioni za telo, šamponi za lase, milo za telo za občutljivo kožo, peeling
Nezadovoljna: kreme za obraz.
Ostalega nisem probala

Zelo uporabni so: peeling za telo, olje in pena za tuširanje, gel za regeneracijo lasnih konic, šampon za lase, regenetator.
Zanič pa kreme za obraz, mleko za obraz.

Jaz uporabljam tekoče milo in sem z njim zadovoljna.

Ja tega sem tudi jaz imela in sem bila zadovoljna.

Meni se zdi šampon za barvane lase (z vonjem kokosa) zanic no pa kreme za telo tudi. Drugega pa nisem probala.

Uporabljam mleko za telo, losion za telo,peeling, vaselin za ustnice, milo za roke in vse je super, tudi cena.

Deodorans mi je bil super (ful dolgo drži), in tudi depilacijska krema – že po petih minutah nanosa čisto gladka koža, nobenih vnetij… gel za tuširanje vredu, a trenutno v moji kopalnici kraljuje Palmolive-malina z božanskim vonjem! 🙂

Balea? Z eno besedo? ZANIČ!

New Report

Close