Najdi forum

Zdravo!

Ali katera uporablja kozmetiko od firme DM (Balea)? Ali je vredu in kakšna se vam zdi (šamponi, gel za obraz…)?

šamponi so zelo slabi, edino še kar vredu se mi zdi mleko za telo!

Šamponov se nisem uporabljala. Losion za telo je kar ok, pa hladi kožo, če je recimo opečena ali pa kaj podobnega. Izdelki za noge so zelo uredu, prav tako stvari za osebno higieno (zobna ščetka, labella,…). Geli za tuširanje so mi izredno všeč, ker končno nimam suhe kože po njih (predvsem med&mleko je super), pa cenovno so zelo ugodni. Razne kreme, maske za obraz, lase,… pa so prav tako uredu. Aja, pa da ne pozabim še na izdelke za sončenje in razne druge stvari, ki so bile letos dodane k temu namenu – res so dobre. Sicer pa: sama sem poskusila itak ze skoraj vse vrste kozmetik in sem bila bolj ali manj zadovoljna – najmanj z Manhattan…

jaz pa od balee uporabljam edino labello in se mi zdi tudi edini izdelek vredu od vseh te znamke.

lp,tina

Jaz uporabljam od te znamke mleko za telo, pa mi je full v redu. Od vseh, ki sem ga probala, je še edino, ki ugaja moji koži.

jaz pa sem poskusila do zdaj samo peno za britje in je tudi OK.

Imela sem deodorans od Balee in je res ful dolgo držal (bolj kot ostali), šampon se mi zdi čisto vredu, gel za tuširanje tudi, zdaj sem pa sprobala še depilacijsko kremo in je tudi zelo vredu, nobene reakcije, pa še zelo poceni – okrog 400 sit.

js uporabljam zaenkrat od te firme samo kremo za roke&nohte… SUPER!!

LP, Anita

Zadovoljna sem z mlekom za telo in z mlekom za po sončenju kot tudi z mlekom za sončenje. Šampon pa meni ne odgovarja (imam barvane lase).

Imam odstranjevalec ličil od Balee in kremo za po depiliranju. Z obojim sem zelo zadovoljna.

Še jaz bi pristavila svoj lonček.
Od Balea uporabljam sampon in balzam in sem z obema zadovoljna( imam tudi barvane lase).Cena je tudi uredu. l.p.

JAZ IMAM TONIK ZA OBRAZ IN ŽENSKE BRITVICE.SEM ZADOVOLJNA IN CENA JE TUDI VELIKO NIŽJA KVALITETA PA TAM TAM Z DRAŽJIMI

Jaz sem zadovoljna z Balea – izdelki, uporabljam dosti izdelkov iz te linije: labello, šampon in balzam za las, peno za britje, gele za tuširanje, maske za obraz in sem zadovoljna z vsemi navedenimi.

New Report

Close