Balkanska dekleta
Vse bolj pogosto opažam, da so vsa balkanska mlada dekleta ful vse našponane, v smislu, da so res ful suhe, joške pa res ogromne, ful napihnjene žnablce….Res ne vem več, a so res vse naravne, al so vse plastične…. Pa tudi ni mi jasno od kje jim toliko denarja za plastične operacije? Govorimo o dekletah npr iz Srbije, bosne….pa saj tam je še slabši standard k pri nas….
Ni mi jasno. Sem bila v srbiji v neki diskoteki…..vse 20 letnice in še mlajše punce…..res joške takšne, da sam gledaš…. Pa nimajo vse tako srečno, da so jim zrastle takšne joške?! Vse imajo neke lasne podaljške….
se sprašujem skoraj isto. Ne vem, a je to temu kriva genetika, ali pa pač dajo veliko nase. Zanimivo, da taka joškasta dekleta niso samo na Balkanu ampak tudi v vsej vzhodni Evropi.
Diskoteke > prostitucija > droge, itd
Sej po diskotekah so vedno same take kot opisuješ, še posebej pa na balkanu.
Zdravo!
Sem govorila enkrat z eno punco iz BG in je dejala, da je to da se zrihtajo edino kar jim njihove finančne možnosti dopuščajo. Plače so nizke. Denarja za avto ni, za daljše počitnice tudi ne, …… pol si pač privoščijo lepe obleke in make up. Lepotna opracija vsakih 5 let enkrat je pa tudi ceneje, kot avto.
take majo ziher kake sugadaddye zadi, da jim vse plačajo, dobijo jih pa tako da pač dobro zgledajo in se nastavljajo v klubih, se zrihtajo v nulo. pol pa nadgradnja s pomočjo fanta- razne plastične operacije, da so še bo hude.
Pač boljše so kot ti. Ti se urejaš za punce in njihovo mnenje, one za tipe
Forum je zaprt za komentiranje.