Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Balkanski online prevarantje

Balkanski online prevarantje

Mene so poskusali najprej financno scammat, nato je bil plan prisilna prostiticija pod krinko.

Jaz sem jih hvalabogu kmalu prebrala in jih blokirala, prijavila na policijo, obvestila Interpol.

Sem v groznem psihicnem stanju po tej izkusnji, direktno se bom zbrisala iz socialnih omrezij.

To je resnica! Bilo je to virtuelno, me je vseeno pretreslo.

Rabimo več  posebnih grup, da bo delala trajne “nevtralizacije” takih kriminalnih grup…  tko kot v filmu Čebelar…. Ali kot Izraelci na bližnjem vzhodu, celo Ukrajinci že.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10978, 30.12.2024 ob 15:51

Rabimo več  posebnih grup, da bo delala trajne “nevtralizacije” takih kriminalnih grup…  tko kot v filmu Čebelar…. Ali kot Izraelci na bližnjem vzhodu, celo Ukrajinci že.

DEfinitivno.

Jaz nimam oceta, takrat sem bla samska in osamljena, super zrtev.

Ce zivis v toksicni druzini od katere hoces pobegniti, itd…

Kako bi te grupe ti zasil?

Ker so 5 korakov pred policijo, poznajo zakone…

Za finančne natege razumem. Kako naj bi pa virtualno izgledala prisilna prostitucija pod krinko?

“ako naj bi pa virtualno izgledala prisilna prostitucija pod krinko?”
So 100 svetlobnih let pred policijo. Ne razumeš in ne boš.

Simple. Zlazes se zenski, da jo hoces spoznati v zivo, ji celo placas karto da pride v drzavo, kjer ti zivis, lohk si mora vse sama placati, ji placas kako vecerjo, jo poseksas, pol ji reces nimam dovolj denarja, imam super biznis idejo.

Loverboy taktika.

lilly78421, 30.12.2024 ob 16:27

Simple. Zlazes se zenski, da jo hoces spoznati v zivo, ji celo placas karto da pride v drzavo, kjer ti zivis, lohk si mora vse sama placati, ji placas kako vecerjo, jo poseksas, pol ji reces nimam dovolj denarja, imam super biznis idejo.

Loverboy taktika.

POtem imajo taki  prasci zensko pod kontrolo s seksom in s fake obljubami, da jim slepo sledi….odsla je tja prostovoljno.

Ja to je pa že stara fora. Upam, da je takšnih noric čimmanj. Meni bi že takoj zazvonili vsi alarmi, da bi me nekdo tako vabil. Mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v neko tujo državo k nekemu tujcu, ki ga poznam le virtualno. Ne pred 20 leti niti ne zdaj. Razumem, da so naivna zelo mlada dekleta, ampak nekje po 20. pa že moraš malo možgane uporabljat.

Ne razumem, 30.12.2024 ob 17:02

Ja to je pa že stara fora. Upam, da je takšnih noric čimmanj. Meni bi že takoj zazvonili vsi alarmi, da bi me nekdo tako vabil. Mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v neko tujo državo k nekemu tujcu, ki ga poznam le virtualno. Ne pred 20 leti niti ne zdaj. Razumem, da so naivna zelo mlada dekleta, ampak nekje po 20. pa že moraš malo možgane uporabljat.

Tudi po 20.letu so naivne zenske sploh ce nimajo oceta, partnerja, so iz razbite druzine.:)

ne hodiš k nekim neznancem, če že naj on pride v tvoj kraj na neko najbolj javno mesto sredi dneva. in nikakor ne sexaš z nekim tipom, ki ni tvoj partner. da postane tvoj partner se pa morata spoznavat-v živo ne preko neta. nekateri zelo radi pišejo pravljice o sebi, hkrati pihajo na dušo da si lepa inteligentna in čustveno inteligentna.. majkemi-a resno mislijo da bi taka ženska nasedal na te besede? čustveno inteligentna? ne a ne..

imajo pa res take in drugačne tehnike, od zrcaljenja tvojih lepih lastnosti, da poustvarijo podoben lik tebi pa vse do napadalnih agresivnih manipulacij, kjer te skušajo prepričat, da ti nisi ti, amapk nekdo drug, da bi te pač v sex prepričal..

Za to ti res ni treba v tujino hodit, imaš ji zadost na domačem terenu. Pa kaj se vam je treba virtualno pogovarjat, s neznanimi ljudmi? Pa ne govori in krivi starša oz. očeta, sploh ne obstaja al kok, mama tudi ne. Lahko bi te sama vzgojila, brez pardona ja. Danes še vrabčki čivkajo o tem, kje in kaj vse preži. Ženska je šla z možem na dopust na HR obalo, se mi zdi, da je se zdaj pogrešana, ti pa prodajaš svoje glupe fintice. Po moje sploh nisi ženska, al še to ne veš.

moraš biti pa res za luno, da greš v tujo državo k človeku, ki ga nisi še nikoli videl

dzizus580, 30.12.2024 ob 23:24

moraš biti pa res za luno, da greš v tujo državo k človeku, ki ga nisi še nikoli videl

Vem, je težko razumeti. Nekomu, ki pa ni v življ.nikoli začutil, da ga ima kdo rad, da komu pripada (vse v primarni družini), duša pa seveda po temu hrepeni, je od laži in lepih besed zaslepljen in gre kot hipnotiziran. Žalosto. Gre za čisto izrabo notranje stiske in bede.

Dislike, 31.12.2024 ob 08:05

Vem, je težko razumeti. Nekomu, ki pa ni v življ.nikoli začutil, da ga ima kdo rad, da komu pripada (vse v primarni družini), duša pa seveda po temu hrepeni, je od laži in lepih besed zaslepljen in gre kot hipnotiziran. Žalosto. Gre za čisto izrabo notranje stiske in bede.

Seveda. Jaz sem v razbiti druzini/ mama in sestra, brez moskih! Vsi moski so umrli!

Doma te terorizirajo, da moras vse sama delati, tudi moska dela, nimas nic od lajfa, delo na zemlji, tvoje vrstnice so si ustvarile nek lajf( kariera, potovanja, otroci, moz/ partner), ti bos mogla za mamo skrbeti na stara leta in prenasati zoprno sestro brez otrok in moza, normalno da sem hotla pobegniti od te monotonosti!

Anonimno 6542, 30.12.2024 ob 21:48

Za to ti res ni treba v tujino hodit, imaš ji zadost na domačem terenu. Pa kaj se vam je treba virtualno pogovarjat, s neznanimi ljudmi? Pa ne govori in krivi starša oz. očeta, sploh ne obstaja al kok, mama tudi ne. Lahko bi te sama vzgojila, brez pardona ja. Danes še vrabčki čivkajo o tem, kje in kaj vse preži. Ženska je šla z možem na dopust na HR obalo, se mi zdi, da je se zdaj pogrešana, ti pa prodajaš svoje glupe fintice. Po moje sploh nisi ženska, al še to ne veš.

SEm zenska.

Niso glupe fintice!

To se mi je letos zgodilo oz bi se to sranje ce bi v to sla sama!

To se je dogajalo na twitterju zdaj x- u, v srbskih spejsih! In ko gres s temi debili iz Balkana v komunikacijo prek viberja…

IMela sem monoton lajf/ sluzba, delo na zemlji med sezono, dve leti zaradi tega nisem sla na morje, prenasati zoprno sestro in starejso mamo, ki ima polno zdrav.problemov!

Hotla sem se pocutiti zivo! Nek adrenalin!

lilly78421, 31.12.2024 ob 11:50

Seveda. Jaz sem v razbiti druzini/ mama in sestra, brez moskih! Vsi moski so umrli!

Doma te terorizirajo, da moras vse sama delati, tudi moska dela, nimas nic od lajfa, delo na zemlji, tvoje vrstnice so si ustvarile nek lajf( kariera, potovanja, otroci, moz/ partner), ti bos mogla za mamo skrbeti na stara leta in prenasati zoprno sestro brez otrok in moza, normalno da sem hotla pobegniti od te monotonosti!

V Svico, natancneje v Zurich sem si ze dolgo zelela iti!

To je ta kriminalc/ manipulator ki dobesedno vecino ljudi hipnotizira, sploh zenske.

Ker je zelo starejsi cca 10 let od mene, sem mislila da je zrel.

lilly78421, 31.12.2024 ob 11:58

V Svico, natancneje v Zurich sem si ze dolgo zelela iti!

To je ta kriminalc/ manipulator ki dobesedno vecino ljudi hipnotizira, sploh zenske.

Ker je zelo starejsi cca 10 let od mene, sem mislila da je zrel.

ZLagal se je vse!

Da v Zurichu dela, kot taksist( da ima svojo taksi firmo/ ni res, sem zgooglala), za druge taksi firme ali za Uber tud ne dela, potem sem mislila da je v kakem kriminalu ali da preprodaja droge!

Snema se za svoj youtube kanal v nekem taksiju, to mu lohk kak kolega taksist posodi!

lilly78421, 31.12.2024 ob 12:02

ZLagal se je vse!

Da v Zurichu dela, kot taksist( da ima svojo taksi firmo/ ni res, sem zgooglala), za druge taksi firme ali za Uber tud ne dela, potem sem mislila da je v kakem kriminalu ali da preprodaja droge!

Snema se za svoj youtube kanal v nekem taksiju, to mu lohk kak kolega taksist posodi!

Evo ga, kanal Plandemiolog.

Med korono sem ga poslusala, sam dec vse laze!

Tud to da ni bil cepljen proti koroni!

Kar se ni zlagal je to, da sta mu propadla dva zakona in da ima tri otroke!

lilly78421, 31.12.2024 ob 12:27

Evo ga, kanal Plandemiolog.

Med korono sem ga poslusala, sam dec vse laze!

Tud to da ni bil cepljen proti koroni!

Kar se ni zlagal je to, da sta mu propadla dva zakona in da ima tri otroke!

MEne doma terorizira sestra, da moram biti cel lajf samska in delati na sebi, kot ona!

Normalno da bezim stran od nje!

In od mame!

Oprosti, ampak vsi ti zapisi ti ne bodo nič pomagali. Odločila si se za vlogo žrtve in tako se ti bodo take in podobne situacije ponavljale, da bodo potrjevale to za kar si se odločila – da si uboga žrtev, nimaš svoje volje, živiš kakor drugi želijo brez pravice odločanja,…

Niso drugi krivi za tvoje zavoženo življenje, sama si odgovorna za to. Si odrastla svoje življenje z malo truda spremeniš kakor želiš. Delaš, se odseliš v najem, živiš kakor želiš, delaš sama na sebi,…

Neprijavljena, 31.12.2024 ob 12:58

Oprosti, ampak vsi ti zapisi ti ne bodo nič pomagali. Odločila si se za vlogo žrtve in tako se ti bodo take in podobne situacije ponavljale, da bodo potrjevale to za kar si se odločila – da si uboga žrtev, nimaš svoje volje, živiš kakor drugi želijo brez pravice odločanja,…

Niso drugi krivi za tvoje zavoženo življenje, sama si odgovorna za to. Si odrastla svoje življenje z malo truda spremeniš kakor želiš. Delaš, se odseliš v najem, živiš kakor želiš, delaš sama na sebi,…

Jaz nocem biti zrtev!

Delc od tega! Nisem, sama sem kriva za svoje neuspehe, da bi takmu prevarantu nasedla….moja odgovornost!

Bla sem razocarana, ker sta moja mama in sestra grozno hladnokrvni bli do mene, ko sem jima to povedala, nobenga socutja! Rekli sta mi, da sem kriminalc sama!

New Report

Close