Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Balzam cez noc

Balzam cez noc

Imam vprasanje za bolj podkovane, ce mi boste lahko odgovorili.
Ker si moram zaradi tezav z lasiscem dajati zelo mastne maske, imam redno zamascene lase (ne zaradi njihove narave – sicer imam vse bolj suho). Sinoci sem po nakljucju naredila preizkus z balzamom – na laseh sem ga pustila celo noc. Zjutraj – cudez vseh cudezev – lasje niso bili vec mastni, poleg tega pa so fantasticno mehki, ubogljivi in voluminozni.
Zanima me, ce je tak “tretma” z balzamom lahko skodljiv.
Hvala.

jaz mislim da to ni preveč uredu,ker ipak so to kemikalije in tudi gor ne piše zastonj ,da naj držiš na glavi od 1-3 minutk.Lahko dolgoročno gledano narediš več škode kot koristi.

Obstaja tudi balzam, ki se ne spira. Če praviš, da so balzami škodljivi (kar ni nujno), se omenjeni v sestavi od ostalih očitno razlikuje. Ali pa je to smet kakšen komercialen nateg. V glavnem, pozanimaj se o tem, pa probaj s tem, ki se ne spira. LP

aja!! jaz sem pa mislila da misliš na navaden balzam
Ja pol pa sigurno ni nič narobe .LP

Uh, ne vem… imam en tak balzam, ampak to mi masti lase in jih lepi. Ne, govorila sem o cisto navadni subrini…

Bom videla… prepogosto tega ne bom pocela, je pa fajn vedeti, da si lahko kdaj dam masko tudi en dan pred kaksnim dogodkom, na katerega moram uleteti s cistim lasiscem in nemastnimi lasmi.

Hvala vseeno.

New Report

Close