Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bam bum bom

bam bum bom

folk jaz grem spat v upanju da bo jutri boljši večer 🙂
uživajte v jutranjih uricah, ko bom jaz še odejo grel 🙂

aja Since je mogo danes malo pred 3 pihat :)))))))))))))

LN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

čo, pa kaj si napiho al ne? to se pove, če že poveš, da si piho ;))

pa drgač, so razturali? aja, ne modri…. mislim murat in jose in d kvašnovci in kar jih je še blu……. ;))

pihal si je samo prst, ker si ga je priškrnil med vrata….

Zdaj me pa nikar ne vprašaj, za kateri prst je šlo….:-))))))))

za krepat smešno………. hahahahahha

mala, čestitam! dans si res v elementu! :)))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))

Evo, žverči, toto meglo nam tu odganjaš s takimi 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pihat..pihat a ne napihat;))..lepo ninaj..jaz te lubckam..da s e zbudis..tko..zlehtna ssem dons..ti bom dajala pihat..ahha;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jaz da bi napihal!!!!! lepo te prosim!!!!!!

Res da sem malo pred tem prevozo rdečo, da nisem bil pripasan, da kljuke na avtu še vedno nisem dol dal, pa še kaj bi se našlo, samo napihal pa nisem :))

koncert je bil blahhhhh……raje bi spal doma, kwaschenih sploh ni blo, murat & jose sta se zabavala po odru kakih 40 minut, ostalo so pa samo neki luzeri bli….tak da je pasalo ko je konec blo, da sem lahko šol domov v toplo poslo :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close