Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bančna kartica in Merkur-nujno

bančna kartica in Merkur-nujno

ali so katero od vas obvestili iz lb ,da so vam kartico blokirali in dali delati drugo, ker ste v Merkurju kupovali in so vam tam kartico “kopirali” ali nekaj takega?? hvala za vsako inf.

Ja mene so v soboto obvestili, da so mi blokirali kartico , ker naj bi prišlo do zlorabe. Danes sem bila na banki in na sreeečo niso nič kradli., kar je je to , da bom dva tedna brez kartice, ker ndelajo novo.

lp lumpa

meni so tudi blokirali kartico , zradi merkurja , pa sem dobil novo
nič panike Lorena

ZDRAVO,

tudi mene so v soboto obvestili. Danes sem bila na banki in niso nič ukradli. Dobila pa bom novo kartico.

Punce kako so vas pa obvestili? Meni je bankomat v nedeljo vzel kartico in na bankomatu je pisalo: kartica je blokirana! Ker mi mobi nekaj šteka me zanima kako so vas iz banke obvestili, da imate blokirano kartico. Hvala.

hvala ljudje, res hvala

Jaz sem o tem pisala že prejšnji teden Kupovala sem v kranjskem Merkurju,z računa so mi pobrali 450 EUR in transakcija je bila izvedena na Danskem Na srečo sem dvig opazila še isti da,ker nisem mogla dvigniti ničesar na bankomatu.Pisalo je,da sem izkoristila dnevni limit,sama pa dvigala nisem nič.Takoj sem kartico preklicala-še isti dan zvečer na tisto številko.ki je objavljena na izpiskih. Z računa je bilo odtegnjeno po enem tednu in v banki sem morala podpisati papirje,da bo sedaj banka sama krila to škodo.Gre za SKB Banko.Skrbno spremljaj stanje na računu.Danes je objavljeno v Dnevniku,da preverjajo vse Merkurjeve trgovine po državi.Zlorabe so bile tudi v BTC -ju v Merkurjevi prodajalni.Ugotovili so,da je bila v POs terminalih nameščena snemalna naprava,ki je posnela magnetni zapis in tvoj PIN.

Za katere kartice je šlo? Plačala sem namreč enkrat v tistih dneh s Karanto in malo s strahom čakam na izpisek… Čeprav s Karanto ni možno zapravljati v tujini – to me malo pomirja, vendar, dokler ne dobim izpiska…

New Report

Close