Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bančni računi ali lahko dva

bančni računi ali lahko dva

A lahko imaš dva, na dveh različnih bankah? In ti samo na en račun priteka osebni dohodek, na drugega pa npr. kakšna avtorska ali pa sam nakažeš.

Lahko imaš računov kolikor hočeš. Sama na eni banki po navadi enega.

Ne vem zakaj ne, saj itak moraš sam plačevat stroške vodenja.

Pri nas imamo en tak račun, no mož, in gor občasno dobivamo razna nakazlila, včasih sami kaj nakažemo, davčna ga je sama našla in gor nakazala dohodnino.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

jaz ima 2 računa na dveh različnih bankah.na enega dobivam OD,drugi je za kej prišparat.

Jaz imam celo tri trr-je.
Enega, na katerega dobivam OD in še dva iz študentskih časov (na enega sem dobivala štipendijo, na drugega pa plačila štud. servisov) – študentka nisem več kakih 5 let.

Ampak ker sta oba štud. računa zastonj, imam odprta še oba. Na enem varčujem (vsak mesec nakažem neko vsoto na ta račun), drugi je pa kar tako – ker ga pač še nisem zaprla.

Imaš lahko računov kolikor hočeš – če ti znese vodit stanje na vseh (haha). Navadno se pri odpiranju drugega računa na isti banki plača nekaj provizije.

ljudje (direktorji in podobni) imajo večina po več računov (jim že firme nakazujejo ločeno), kar se mi zdi po svoje prav. Le zakaj bi še po bankah razburjali ljudi.

Jaz imam tri. Dva pri isti banki, tretjega pri konkurenčni.

Pozdravljeni.

Imam eno vprasanje. Imam sodno izvrzbo. Stara sem 19Let. Šolam se in grem v 2letnik. Delam preko studena. In ker imam sodno izvrbo mi bodo pobrali vse. In zdaj me zanima ce bi lahko moj fant naredil racun na drugi banki in bi dala na studenta ta nou trr od fanta. Napotnica pa bi bila pisana pod mojim imenom.

Hvala Vam

Jaz sem prosila na drugi banki se en račun pa ne dajo ker sem brezposelna kaj storiti

Jaz imam revolut za nakazila in plačila, brez stroškov.

Odgovor na objavo uporabnika
nesna, 07.08.2013 ob 08:59

Pozdravljeni.

Imam eno vprasanje. Imam sodno izvrzbo. Stara sem 19Let. Šolam se in grem v 2letnik. Delam preko studena. In ker imam sodno izvrbo mi bodo pobrali vse. In zdaj me zanima ce bi lahko moj fant naredil racun na drugi banki in bi dala na studenta ta nou trr od fanta. Napotnica pa bi bila pisana pod mojim imenom.

Hvala Vam

Žal to ne pije vode

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2367, 15.11.2024 ob 17:34

Jaz sem prosila na drugi banki se en račun pa ne dajo ker sem brezposelna kaj storiti

Zakaj pa kot brezposelna potrebuješ več računov? Bi malo skrivala prilive?

New Report

Close