bančni računi ali lahko dva
Ne vem zakaj ne, saj itak moraš sam plačevat stroške vodenja.
Pri nas imamo en tak račun, no mož, in gor občasno dobivamo razna nakazlila, včasih sami kaj nakažemo, davčna ga je sama našla in gor nakazala dohodnino.
Jaz imam celo tri trr-je.
Enega, na katerega dobivam OD in še dva iz študentskih časov (na enega sem dobivala štipendijo, na drugega pa plačila štud. servisov) – študentka nisem več kakih 5 let.
Ampak ker sta oba štud. računa zastonj, imam odprta še oba. Na enem varčujem (vsak mesec nakažem neko vsoto na ta račun), drugi je pa kar tako – ker ga pač še nisem zaprla.
Pozdravljeni.
Imam eno vprasanje. Imam sodno izvrzbo. Stara sem 19Let. Šolam se in grem v 2letnik. Delam preko studena. In ker imam sodno izvrbo mi bodo pobrali vse. In zdaj me zanima ce bi lahko moj fant naredil racun na drugi banki in bi dala na studenta ta nou trr od fanta. Napotnica pa bi bila pisana pod mojim imenom.
Hvala Vam
nesna, 07.08.2013 ob 08:59
Pozdravljeni.
Imam eno vprasanje. Imam sodno izvrzbo. Stara sem 19Let. Šolam se in grem v 2letnik. Delam preko studena. In ker imam sodno izvrbo mi bodo pobrali vse. In zdaj me zanima ce bi lahko moj fant naredil racun na drugi banki in bi dala na studenta ta nou trr od fanta. Napotnica pa bi bila pisana pod mojim imenom.
Hvala Vam
Žal to ne pije vode