Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute bančniki – pomoč – poplačilo kredita

bančniki – pomoč – poplačilo kredita

Bančniki, prosim za pomoč – a mi lahko poveste, če bi npr. želela poplačati kredit 5.000 eur je še preostanek. Tu not so že vključene obresti ali kako? Ali lahko zaprosim na banki, da mi obresti odračunajo, če prej odplačam? Ali moram v vsakem primeru plačati celoten preostanek kredita?

če imaš označeno stanje kredita – stanje glavnice, tu not obresti niso vštete. za tisto obdobje, ko kredit predčasno odplačaš, obresti ne plačaš. moraš pa vedet, da so obresti proti koncu odplačevanja že zelo nizke.

plačaš pa stroške predčasnega poplačila kredita.

vsekakor pojdi na banko, naj ti naredijo izračun.

Ni to označeno kot stanje glavnice ampak kot preostanek kredita. Ni mi logično – če so obresti že vnparej obračunane v obrok, kaj potem če je inflacija, deflacija, če pa niso potem to ni realen preostanek kredita, še zdaleč ne …

po vsej verjetnosti je to le glavnica – sicer pa si lahko itak izračunaš.

vzameš obrok, ki ga moraš plačati in pomnožiš s številom obrokov, ki jih je še do konca. to bi bila groba ocena glavnice + obresti, ki jih še moraš odplačat. tudi banka ne more dati bolj natančnega izračuna.

Meni so zaracunali 200e nekih stroskov. Barabini! Nekje toliko bi bilo tudi letnih obresti.
Mozu se ta mesec iztece kredit in so mu poslali poloznico se za nekaj vec kot en obrok. Ni mi jasno kako, ker so bili vsi obroki redno placevani.

Midva ne greva v noben kredit nikoli vec!

Take plačnike bi tudi jaz rad, kar nekaj plačajo pa sploh ne vedo kaj..napiši kaj bi rada kupila….

Take plačnike bi tudi jaz rad, kar nekaj plačajo pa sploh ne vedo kaj..napiši kaj bi rada kupila….[/quote]

Nisva se placala, ker se nisva uspela it do banke, da vprasava, kaj se gredo.

Drugace pa kupujeva avto…

New Report

Close