Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek banda

banda

…da vas pozdravim (tudi tiste, ki niste bolani) in povem, da še živim, zadnje dni sicer precej nekje v oblakih, a tudi to šteje :). Lepo se imejte, imejte se radi (spredi in zadi), pa ne tolk jest, ker vam bo slabo 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hahahaha kaj si v oblačkih..to s epravi mmmm zaljubljena še bolj..hehe in kdaj bomo pestovali? aaaa?

Hehe, pestovali? Ne-ne, nisem še v tistih oblakih :))) Pol mi ne bi bilo slabo od hrane, ampak česa drugega ;). Zaljubljena? No, tisto fazo sem že tudi dala skozi 😉 :))) – že nekaj časa vidim, da tudi njemu smrdijo noge (no, to bolj voham), da zjutraj ni tako lep kot tisti strici v filmih, da mi zna iti na živce bolj kot kdorkoli drug, če se le potrudi… 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Maš krizo Miš?

:))))))))) Ja… krizo srednjih let 😉

hahahahaha!!!
Humoristka.
:-))))

New Report

Close