Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BAndaaa!

BAndaaa!

Pa kje ste vsi?! Pa ne, da se vsi štimate za zvečer?! No, no, ne pozabite, šarmirali ste že itak prej, preko foruma…:-) Ko smo se menili, ste pa ja vsi zatrjevali, da vam izgled ne pomeni dosti…:-)))))

Ajde, dajte se malo javiti, no!
Drugače pridem zvečer v Gorico, madona!!!

Sinoči smo se dobili na netu in Sprevržko je šel….pomisli no….sexat z ženo.

Since than…ga nisem več bral.

Al se je tako namuču, da ga je infarkt, al mu je pa ona poslala kej ostrega med rebra :))))))))))))

Za ostale ne vem….upam, da se niso ustrašli.
Jaz osebno se bom zrihtal tako, da bom tu v službi glih prav zasmrdel do večera :)))))))))))))))))

Sicer pa ne bi imel nič proti….da bi vrabčk uresničil “grožnjo”.

ČAu Žverca !!!

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ja, a ni res žverca, neki so vsi poniknili,
ziher so šle ženskice k frizerju, pa malo
dol čez po kakšno cunjico, moški se brijejo,
pa dišavijo, mar ne, pa kwa vem kaj še …..
potem pa naj pridemo tja taki razbojniki kot
sem jaz……. ja, dežurni klovni, v adidaskah
in šotorskem krilu, ne de???????

Ma kaki, ne ga srat no!

Žverči, dol pridi, pa jim pokaži, kaj je prava
“žverca” !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… pa ne mi no tko zjat navsezgodaj zjutraj … … uh … Glih tko fino sem zakinkala za računalnikom … pa zaslišim neko kruljenje … in evo … … …

Štimat za zvečer???? A se je treba kej uštimat za zvečer????? Mater ej … nč ne vem … … … … jst sem si mislna sam kavbojke pa raztrgano mikico gor … pa blatne adidaske od tega vikenda … … … A to ne bi blo v redu??? :(((

Zdej me pa puste še mal ninkat … k sem gotova … :(((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma dejte no……….kdo se bo štimal?????????? Najbrž bom jaz od vseh imela najbolj široko majco oblečeno…..:))))))))))))))))

Sam zdej pa resno…………….kje so pa ostali???????? Tuki neki smrdi…..:)))

Verjetno smrdi zato, ker tle pr nas neki kanalizacijo čistijo … .. Bljak … Mater kaki smrad … :(((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

He, he, he………Bugi…….kako si kaj? Ma kaj potem drži za tisto Dolgo njivo ali so kakšni drugi načrti? Ker Niki je nekaj omenjala Mandrijo….Jaz pa spet ne vem kje je to……..Pa tudi ti si rekla,da pride tvoj tja gor, če se ne motim?……..

Evo mene….pravkar zlezu izpod cunj…
Zdej poslušam na radiju eno pesmco k’gre nekako tko….RAINY DAYS…Kaj pa če bo dež???!!!

Meni se zdi, da ga je včeri pobralo…..

Obstaja pa tudi druga varijanta……Mogoče že išče štop za zvečer!

Ja … neki so se menli čez vikend … Mandrija … pa Gallus … … jst bi še vedno najraje šla na Dolgo Njivo … na en sendvič szi sirom in papriko … njami … :)))))))))))))))) … pa sevede eno birco zravn … ;))) :))))))

Lp, Bgv

Ojla….

Nč spat inu kinkat…..Zbudi se….Dejmo….Kafe je kuhano…..dejmo dejmo…

PS.
A si bla na dirki?

Ma kej boš birco pila….Ti bojo joški zrasli….

Ja, jest tut tko mislila, pa eno mikico imam, kjer glih
pri ………. manjka nekaj, ena luknjica je tam, pa kaj
zdej……… drugi bojo ku pa za promenado na Solkanskem
mosti, jest pa ……….. ku ena ………… iz uniga filma……….
nak, nak, nau šlu !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

sem pa mislila, da bo grožnja zalegla…..:-)))))))
Pozdravček, Saško s piko!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … :)))))))))))))))))))))))

He he … čez par let bom mela take joške, da jim bom za sabo vlekla … :))) ;)))

lp, Bgv

Ker sem preveč zrihtana….:-)))))))))))))
Hec, Marija!

Ti pa nimaš kaj izbirati – samo ena debela motoristična jakna, pa si O.K…. saj veš, obljuba dela dolg….

Ma kaka dirka … od petka do nedelje na zboru na Hrvaškem … … Imam vse rdeče teniske od tiste zemlje tam dol … … … … :((((((

Hudoooooooooooooooooooooooooooooooooooo …

Lp, Bgv

Mariči … sej jest bom tut čist na easy oblečena … Pa kaj se bom neki šmekala … Hlače … mikica … pa komot šuolni … … in to je to …

Lp, Bgv

Ajaaaaaaaaaaaaaaa … točno točno … Dobro, da si me spomnila … … uf …

Alora … sprememba planov … Pridem v usnjenih hlačah … gojzerjih … in debeli motoristični jakni … Pa še Sončka bom sprosila če me prpelje szi motorjem … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ja, al pa pivski trebuh!

V končni fazi pa še kak mesec plačanih počitnic v Idrji!

tako se govori!
:-)))

Ej, samo Sončija potem pošlji domov, saj veš, ti ga še kater upeca, pol bo pa hudič…:-))) Al’ pa celo kateri….:-)))))))))))

Namesto une lepotne pike na čelu v Indijski maniri ….jo imam…poleg v redovalnici :))))) tudi zadi za nickom, ja.

In pika.

:))))))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Sej se punca ne boji tolko komarjev!

Evo evo … to to … Sej szi Sončkom sva se že nekako sprijazlna s tem, da konc sezone greva na počitnice v Idrijo, da nas spravijo mal k sebi … :)))))))

Hah … a pivski trebuh … Ja … mi ratava, ja … počasi … :))))))))))))))) Mislim, da bom dons kar cel večer trebuh not tiščala … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close