Bandu večerja da/ne?
No, še eno vprašanje se mi je postavilo. Ali se bandu plača večerja ali ne? No, seveda, nekaj morata jest, samo kaj: moj bodoči mož pravi, da je dovolj, če jim damo normalno večerjo (juho,krompir, meso, solato), meni pa se zdi fuuuul čudno, če bi jedla drugače od ostalih (torej vse skupaj: dve predjedi, glavna jed in solata).
Kako je bilo oz. bo pri vas?
Lp, Ajs
nama je igrala skupina štirih fantov in jedli so isto kot mi. če sem čisto odkrita si me šele ti zdaj spomnila, da bi lahko oni jedli kaj drugega. hočem reči, da nihče v času priprav niti enkrat ni pomislil, da bi njim dali “običajno” večerjo. tudi v gostilni nas niso o tem spraševali, tako da menim, da jima bosta morala privoščiti kar enako kot vam. moje mnenje.
lp in srečno
urša
Tudi jaz sem že igrala na ogromno porokah in vedno smo dobili isto hrano, kot ostali. Vedi to, da boš dobila od muzike to, kar jim boš dala. Če smo se čutili sprejete (pa ne samo zaradi zneska ali hrane), je bilo veselje toliko večje in boljše vzdušje. Če pa čutiš, da si odveč, se tudi zapreš in veš, koliko emocij je v muziki, hočeš nočeš.
Skratka, uživajte. S takimi stvarmi se ne obremenjuj. Jaz sem včasih tortico pojedla šele zjutraj, preden smo šli. Aja, saj jedli smo pa takrat kot ostali glavno večerjo. Takrat tako ali tako ne moreš špilat, ker se ljudje radi tudi malce pogovorijo.
Ej… jaz snemam poroke, pa do sedaj še nisem videl, da bi muzikantarji jedli drugače kot svatje …. tudi jaz sem bil do sedaj še vedno pogoščen kot ostali svatje…sicer sem včasih v posebnem prostoru zraven muzikantov…
mal čudno šparanje…
Ko so pavze za hrano verjetno nihče nima želje po glasni glazbi ampak želi toliko tišine ( oz. tihe glazbe iz cd-ja v odzadju ) da se svatje lahko mirno pogovarjajo…