Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BANJA LUKA – Zabava – Bosna – info Prosim

BANJA LUKA – Zabava – Bosna – info Prosim

Živjo,

zanima me kje v Banji Luki se dogaja, z prijatelji (stari 20 – 30 punce in fanti) gremo v decembru v Banjo Luko, torej karkoli – klubi/bari/gostilne kjer se kaj dogaja za mlade (z imenom če se spomnite). Delite izkušnje.

Če ste bili tam, lahko še kakršenkoli nasvet na splošno in cena taksijev?

Drugače izkušnje v klubih in cene, kako je notri, so rezervacije potrebne, jih je sploh veliko tam da so odprti v decembru ? mogoče kakšen bar ki ni klub varijanta ampak da se vseeno “zabava” lahko ?

Hvaaala 🙂

A starši vejo kaj se vi greste?? Noro. Kakšna zabava ej a ti veš kaj se dogaja po svetu??

In potem vam je kriv Vič !!

Zelo dobro vemo kaj se po svetu dogaja,  ne vem kaj ima to veze z mojim vprašanjem in s tem da gremo s prijatelji na izlet? to ne bo spremenilo dogajanja po svetu. Starši vedo, ampak ni potrebe smo vsi polnoletni 😀

Hvala za skrb.

Mimika slabe starše imaš

Očitno te češplja srbi

Nič nisi vprašala kaj se kaj lepega da videt, temveč samo kje se kaj dogaja?! Bo poceni za požret in popit a ne? Pa droga bo tut poceni a ne?

Odgovor na objavo uporabnika
vagabundtirolski, 29.10.2023 ob 21:38

Nič nisi vprašala kaj se kaj lepega da videt, temveč samo kje se kaj dogaja?! Bo poceni za požret in popit a ne? Pa droga bo tut poceni a ne?

treba ona jednu karinu do grla

poštena slovenka 😃

nisem vprašala za druge stvari ker očitno to info že imamo. Glede na to da smo mladi (tudi če ne bi bili)  ne vem kaj je narobe da se človek želi met fajn ? 😀 Bi mogli ostat doma in delat 24/7 ?  Problem takih ki pišete takšne komentarje je, da sklepate ali po sebi očitno ali po določenih, da je kar povsod droga in ne vem kakšno nespodobno pijancevanje, pa to ni situacija pri vseh. 😀

Odgovor na objavo uporabnika
mimika3, 29.10.2023 ob 21:48

nisem vprašala za druge stvari ker očitno to info že imamo. Glede na to da smo mladi (tudi če ne bi bili)  ne vem kaj je narobe da se človek želi met fajn ? 😀 Bi mogli ostat doma in delat 24/7 ?  Problem takih ki pišete takšne komentarje je, da sklepate ali po sebi očitno ali po določenih, da je kar povsod droga in ne vem kakšno nespodobno pijancevanje, pa to ni situacija pri vseh. 😀

In zakaj bi vi tako radi hodili po bosanskih lokalih? Kaj se tam dogaja?

Se dogaja smo bili lani in je bilo supr. brez rezervacij, je blo dost tujcev….kar je tam fajn je to da se pocutis bolj sprosceno kot v SLO, kjer ni več pristnega filinga,…. in večina barov je ok, so pa izjeme…  Točnih imen se ne spomnm a vendar taxiji so dokaj poceni in se splača iti z njimi ali pa najeti apartma v centru…..nekateri pač ne gredo nikamor in se dolgočasijo v slovenskih,  kaj cmo :)))

Uživajtee!!

Ko sem videla prva dva komentarja sem prav postudirala, da to ziher pisejo neki stari ljudje recimo kot moji starsi oni imajo ponavadi take predsodke, ce kak gres je obupno, ker to pomeni, da mores met denarja na tone, da nekam gres, in kadarkoli gres vn gres zato, da bos delal same nespodobne stvari.. starim ljudem pac nemores dopovedat tega, ko itak nikoli nikamor ne gredo in se jim greh zdi, ce clovek nekam gre.. mi smo tudi bili kr par let skup pozimi in jeseni v banja luki, v pivnici ponavadi kaj dogaja, nevem tocno kako se ji rece sem pa sigurna, ce to poveste vam bodo domacini znali povedat kaj mislim (je dobra hrana, zvecer pa glazba v zivo) za klube se pa ne spomnem kako se rece jim, definitivno kaj najdete, takeiji so tudi ugodni pa tudi namestitve v centru so super ugodne mi smo kr v centru prespali, da smo se cim manj vozili z taksijem da smo kar pes lahko sli..

Pristanišče v (kopalni) kadi. Banja luka. Priporočam.ogled jaht polnežev, če je možno, v večerni zarji.

Je tud kaj deklet iz vasi tam?

New Report

Close