Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek banka contineo

banka contineo

mi zna kdo kaj več povedati o tem in hvala

Ja, edina stvar, ki funkcionira in deluje ze 25 let.

Poznamo razne zgodbe, ko se sistemi porusijo oz izginejo, ker denar pokradejo…

Contineo je sistem zlatega reza in dobesedno “štanca” denar, sam ljudje ga ustavljajo.

Se strinjam z lolo….edini sistem, ki dejansko deluje, saj je v ozadju racunalnik in ne ljudje, ki vedno vse zaserjejo.

Cloveska narava in psihologija. Vsi bi imeli miljone a nihce nebi delal. Po drugi strani folk ne vrjame v sistem, ker se kao brez dela ne da zasluzit…jaz sem 9 let v sistemu, ki mi omogoca svobodo… V primerjavi z razno raznimi nategi in vlaganji od 2000 eur naprej, ki po letu dveh vse propade, pa se zalit se nimas komu. Tako da folk, zlati rez funkcionira!!

A to sami sebe preprečujete….in si pišete pozitivne komentarje.

Piramidni sistemi so nateg

Odgovor na objavo uporabnika
Nateg997, 07.08.2024 ob 12:16

A to sami sebe preprečujete….in si pišete pozitivne komentarje.

Piramidni sistemi so nateg

So ane?

Država je tudi hierarhija, piramidni sistem. Tako je. Natega je.

Google vse ve, poisci info… Ni jih, sem sam vse preiskal se na tujih straneh.. Pa nic.

Preprečujete??? Ne razumem, najprej izpil slovnico, če ne pa kar nazaj v proizvodnjo tam je ne rabiš!

Od kje info da je piramidni sistem? A ves, kako deluje piramidni sistem? Na netu vse najdes! Beri!

Mora, da ste sestra od propadlega contija 😄😄😄

Sploh ni piramidni sistem 🤣🤣🤣

“Vsi bi imeli milijone, a nihče ne bi delal; jaz vlagam in sem svoboden.”

Kontradiktorno. 🤣🤣🤣

Odgovor na objavo uporabnika
Mare_en, 18.04.2024 ob 17:27

Cloveska narava in psihologija. Vsi bi imeli miljone a nihce nebi delal. Po drugi strani folk ne vrjame v sistem, ker se kao brez dela ne da zasluzit…jaz sem 9 let v sistemu, ki mi omogoca svobodo… V primerjavi z razno raznimi nategi in vlaganji od 2000 eur naprej, ki po letu dveh vse propade, pa se zalit se nimas komu. Tako da folk, zlati rez funkcionira!!

Je možno izvedeti kaj več?

Stari zadeva ni po sistemu ” conti” ki je “zal” propadel.. Folka vpisanega neomejeno, konstantni visoki vlozki, pol so pa zadevo zaprl🤪 contineo obstaja od leta 1998…ce poznas zlati rez, pol ves kako sistem izplacuje to je čisto nasprotje ekonomije.  Kaj ces lepsega ko ti 15 centrov izplaca 1800 eur. Pa nisi mrdnu….

Se ena, ki je bila nategnjena🫣🙈

Kaj mas v sluzbi??

Tipično piramido!

Šef vse pobere… Vi pa mrvice pobirate… 😁

New Report

Close