banka contineo
Cloveska narava in psihologija. Vsi bi imeli miljone a nihce nebi delal. Po drugi strani folk ne vrjame v sistem, ker se kao brez dela ne da zasluzit…jaz sem 9 let v sistemu, ki mi omogoca svobodo… V primerjavi z razno raznimi nategi in vlaganji od 2000 eur naprej, ki po letu dveh vse propade, pa se zalit se nimas komu. Tako da folk, zlati rez funkcionira!!
Mare_en, 18.04.2024 ob 17:27
Cloveska narava in psihologija. Vsi bi imeli miljone a nihce nebi delal. Po drugi strani folk ne vrjame v sistem, ker se kao brez dela ne da zasluzit…jaz sem 9 let v sistemu, ki mi omogoca svobodo… V primerjavi z razno raznimi nategi in vlaganji od 2000 eur naprej, ki po letu dveh vse propade, pa se zalit se nimas komu. Tako da folk, zlati rez funkcionira!!
Je možno izvedeti kaj več?
Stari zadeva ni po sistemu ” conti” ki je “zal” propadel.. Folka vpisanega neomejeno, konstantni visoki vlozki, pol so pa zadevo zaprl🤪 contineo obstaja od leta 1998…ce poznas zlati rez, pol ves kako sistem izplacuje to je čisto nasprotje ekonomije. Kaj ces lepsega ko ti 15 centrov izplaca 1800 eur. Pa nisi mrdnu….