Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Banka ki nima provizije za dvig na drugih bankomatih?

Banka ki nima provizije za dvig na drugih bankomatih?

Bi rada vedela katera banka nima provizije za dvig na bankomatih drugih bank in pa katera ima najcenejše poslovanje preko spleta (plačevanje položnic,…)

Lepa hvala!

Jaz imam račun pri Raiffeisen in ni provizije za dvig na BA. Provizija za poslovanje pa je 0,21EUE ali 0,15EURče imaš plačilo preko trajnika.

glej manjše banke, ki nimajo razvejane mreže bankomatov (tuje banke)

unicredit recimo nima provizije za dvig na bankomatih na katerikoli banki v euro sistemu, in celo na tistih bankomatih v drugih državah, kjer so lastniki bankomatov.

provizija za trajni nalog je 0,4, provizija za elektronsko plačilo pa 0,3. stroški vodenja računa so odvisni od produktov, ki jih imaš; jaz plačujem 2,5 EUR na mesec.

imajo pa zelo draga nakazila, ki ne gredo preko elektronske banke… se pravi, če hočeš plačati kaj z navadno položnico.

plačila položnic, ki jih oddaš v njihov bankomat pa so zastonj.

Hvala!
Sej mislim da imajo vse banke zelo draga nakazila če hočeš kaj plačati z navadno položnico direkt na banki….vsaj za Nlb vem.

Sparkasse – nima provizije in lahko dvigujem va vseh bankomatih

Koliko je pa nakazilo preko spleta pri Sparkasse?

Sparkasse – ni provizije na bankomatih, ni provizije pri placevanju poloznic preko e-banke in fon-banke, nekaj malega je provizija edino pri trajnikih.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

volksbank

Hypo

Deželna banka nima provizije za dvig na BA.

A pol nobena nima plačljivega dviga na bankomatih drugih bank, razen NLB??????????? Matr gate!
Kaj pa A banka?

Ja, ampak, kakšen procent vseh bankomatov v Sloveniji je od NLB?

Če jih ima banka npr. samo 20, je logično, da strošek tvojega dviga na drugih bankomatih sama krije. Tebi pa to zaračuna nekje drugje.

UniCredit

Prek interneta 0,31€ po celi EU. Dvig na bankomatu brezplačen po celi EU.

Tudi Nova KBM ima plačljive dvige 0,8€ na dvig, ki ni od KBM. Zastonj na vseh poštah in v LJ na kr’jzvem ENEM bankomatu.

abanka
probanka
banka koper
nova kbm
gorenjska banka
skb

imajo vse plačljive dvige gotovine.
saj ti pravim, išči male, tuje banke

ne po celi EU, ampak po celem EURO monetarnem sistemu in v drugih državah, kjer imajo svoje bankomate.

EU je tudi Češka, Poljska… itd, ki nimajo evra in je treba plačati provizijo, po drugi strani pa na hrvaškem in v bosni ni treba plačati provizije, če imaš srečo in slučajno najdeš njihov bankomat.

Hypo – nobene provizije pri dvigu na bankomatih

Jaz sem šel iz NLB na Sparkasse, ker je bila po moji “raziskavi” najugodnejša. Mesečno plačam vsaj 10 položnic preko neta. Edini strošek banke je vodenje računa, ki je slab euro višji, kot pri NLB. Nobenih provizij pri plačilih in na bankomatih! Pa še eurocard dobiš gratis (brez letne naročnine)!

Probanka ima prve 4 brez, potem pa se plača

to je najboljše na tej banki, da lohk dvignem, kjer čem in ne rabim letat po vsem mestu za točno določenim bankomatom. Provizija 0.00%

jaz sem sel iz abanke na sparkasse zaradi:

-zastonj diviganje na bankomatih EU
-0,00€ plačevanje položnic preko ebanke
-0,00€ letne naročnine za mastercard

vodenje računa skupaj z ebanko te pa stane kaksen euro več ampak suma sumarum je najcenejša banka v slo za storitve ki jih sam uporabljam.

Samo ne na Sparkasse…odkar ima moj tam odprt račun ga lupajo za vsako stvar…še celo pri pologu gotovine moraš plačati 1.50evra. Vse ti zaračunajo kar recimo na NKMB še slišala nisem.
Ker sem sama na NKBM pač gledam, da dvigujem gotovino na njihovih bankomatih, lahko pa dvignem ali položim denar na pošti-brezplačno…

Sem še pozabila…sparkasse ne samo da ti vzame provizijo za dvig z bankomata, provizijo vzamejo če samo preveriš stanje na bankomatu…vse te provizije ti pa odračunajo na koncu meseca…

Kdor laže, tudi krade?

Smešno 🙂

Saj ni res-pa je?!

New Report

Close