Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Banka ki nima provizije za dvig na drugih bankomatih?

Banka ki nima provizije za dvig na drugih bankomatih?

pazi na nkbm.

vsak mesec mi odtrgajo za proivzijo za vodenje navadnega računa v višini 1,90 EUR , za vodenje banka.net 0,50 EUR, za vsako plačilo preko banka.net 0,50 EUR in še za dvig pri drugem bankomatu 0,45 EUR. 0,19 EUR pa sem dobila sploh ne vem zakaj.

da niti ne omenjam, da sem morala za odprtje banka.net plačati 35 eur. halooo?

hranilnica lon je brez provizij za dvige drugje
povem iz prve roke 😉

Unicredit ima le 3 brezplačne dvige na BA mesečno; ostale se plačuje 30c! Informacije zgoraj (brezplačni dvig na BA) so napačne!

Najboljša v tem pogledu je zagotovo Hypo banka. Ni provizije pri dvigih na drugih bankomatih bank, ima zelo dobro spletno banko Hyponet in po moji oceni najbolj prijazne svetovalce in vedno vse štima tako kot se dogovoriš.

Tudi jaz sem na Hypo banki in vse to drži kar je že napisala predhodnica. Tukaj bi dodala le še to, da ko kaj potrebuješ na Hypotu, ali kredit ali kako varčevanje, se vedno zelo potrudijo najti tebi najbolj primerno zadevo, ki ti bo glede na tvoje finančno stanje odgovarjala. Ko sem jaz potrebovala kredit za stanovanje sva z možem vse uredila tako da je bilo na koncu zares ugodno. Sva pa normalno pregledala tudi ostale ponudbe, vendar nobene ni bila tako zelo ugodna!

Vsaka banka ima določene prednosti in normalno tudi slabosti in vsaka nudi nekaj kar druga ne in zopet obratno. Generalno gledano pa tudi sama smatram, da je Hypo v tem trenutku najboljša rešitev. Predvsem imajo zelo dobro urejene te pakete za fizične osebe, ki jih lahko načeloma tudi prilagajaš v kolikor ti kaj znotraj pakete ne ustreza. Pa še zavaruješ se lahko, kar je meni super rešitev!

Sparkase
lp

delavska hranilnica…….preverjeno!

SKB ima 50 centov na dvig z drugega bankomata za preverjanje stanja pa 25 centov in to za to ker imajo veliko svojih bankomatov.V mojem kraju je samo eden pa še ta je tako da mi ni nič sproti.Na leto se tako lahko nabere tudi 100€ samo od tega…Barabe!!!

Iz Abanke, ki mi je navila plačevanje položnic preko spleta, sem spokal na Sparkasse. Imajo zastonj plačevanje položnic preko spleta, za trajnik za zdravstveno zavarovanje pa plačujem 19 centov. Prav tako ne plačujem za dvige na bankomatih po celem EUR območju. Odprl sem udobni pozitivni račun, kjer imam zastonj vodenje računa, pogoj je povprečno 1000 € na računu preko meseca. Proti Abanki bom privarčeval letno cca 70 €.
To vrsto računa mi je svetoval kolega, ki ima račun pri njih že nekaj let brez slabih izkušenj.

Klikni na:
Cenik

Ker so že malo bolj stari posti – pri Hypo že davno ni skoraj nič več zastonj, razen, če spet doplačaš za razne pakete, da potem zgleda, da je “zastonj”.

New Report

Close