Banka Sparkasse
So že ok dokler ne potrebuješ hipotekarnega kredita !
Moram priznati, da so vse druge banke v tem primeru bolj fleksibilne!
Za nakup enega stanovanja so hoteli dva hipoteki !!!! HALOOOO !
Naj še povem da smo v drugi banki dobili hipoteko na kupljeno stanovanje in to brez vez in težav ! (ni bil problem v najinih plačah)
Meni so uredili gotovinski kredit v enem dnevu, povisali so mi limit na osnovi nerednih avtorskih honorarjev in moje besede (in podpisa seveda), da bom limit pokrila in se nekaj stvari. Brez zvez.
Vodenje racuna je cca 2 evrcka, je pa vse ostalo brezplacno (netstik, kartice, dvigovanje na bankomatih drugih bank, dvig gotovine v tujini z maestro kartico, nizka cena provizije za dvig gotovine z EC itd). Prej sem bila na NLB in lahko primerjam samo ti dve banki med sabo in mi je Sparkasse neprimerno boljsa.
Meni so uredili gotovinski kredit v enem dnevu, povisali so mi limit na osnovi nerednih avtorskih honorarjev in moje besede (in podpisa seveda), da bom limit pokrila in se nekaj stvari. Brez zvez.
Vodenje racuna je cca 2 evrcka, je pa vse ostalo brezplacno (netstik, kartice, dvigovanje na bankomatih drugih bank, dvig gotovine v tujini z maestro kartico, nizka cena provizije za dvig gotovine z EC itd). Prej sem bila na NLB in lahko primerjam samo ti dve banki med sabo in mi je Sparkasse neprimerno boljsa.[/quote]
Registrirana, če nisi opazila sem napisala da so OK dokler ne rabiš hipotekarni kredit. Smo tri družine, ki imamo isto izkušnjo z njimi.
Gotovinski kredit in limit,… je nekaj drugega in tu jih nisem kritizirala.
Ko ti bo uspelo dobiti ugoden kredit za nakup stanovanja, hiše,… pogoji, zneski, zastava hipoteke, ….nam prosim javi, ker gre tebi očitno vse gladko !!!
Pa lep dan !
Vodenje racuna je cca 2 evrcka, je pa vse ostalo brezplacno (netstik, kartice, dvigovanje na bankomatih drugih bank, dvig gotovine v tujini z maestro kartico, nizka cena provizije za dvig gotovine z EC itd). Prej sem bila na NLB in lahko primerjam samo ti dve banki med sabo in mi je Sparkasse neprimerno boljsa.[/quote]
Registrirana, če nisi opazila sem napisala da so OK dokler ne rabiš hipotekarni kredit. Smo tri družine, ki imamo isto izkušnjo z njimi.
Ko ti bo uspelo dobiti ugoden kredit za nakup stanovanja, hiše,… pogoji, zneski, zastava hipoteke, ….nam prosim javi, ker gre tebi očitno vse gladko !!!
Pa lep dan ![/quote]
Nisem ti ugovarjala, samo povedala sem, da sem jaz imela dobre izkusnje z vsem, kar sem delala z njimi. Res pa hipotekarnega kredita nisem rabila.
Pa lep dan ![/quote]
Nisem ti ugovarjala, samo povedala sem, da sem jaz imela dobre izkusnje z vsem, kar sem delala z njimi. Res pa hipotekarnega kredita nisem rabila.[/quote]
Pa zdi se mi, da “Ocka” ni spraseval za hipotekarni kredit.
Pozdravljeni dragi forumci,
imam pa drug problem… nekaj let sem imela s.p, zaradi neplačil s strani naročnikov padla v velike dolgove- na banki že zaprt račun. Sedaj pa imam možnost redne zaposlitve ampak ne vem na kateri banki si naj sedaj odprem račun. Naj omenim še to, da mi bodo večji del zaslužka pobrali davčna, izvršbe itd…
Želim vam lepo nedeljo…
Hvala, l.p
Žanik