Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bankanet TEZAVA

Bankanet TEZAVA

Imam tezavo z bankabetom ker mi ne odobrava mojega gesla in ko se zelim odklenitimi napise da vstavljam napacno davcno in telefonsko(taki debil pa res nisem da par stevilk ne bi znal prepisat). Preko telefonane znajo nic resit. Zanima me ce imate tudi vi podobne tezave zadnjih nekaj dni. Cene bom obiskal to banko

A se danes že lahko kdo prijavi v Bank@net?

Bankanet ne dela, ker ga prenavljajo. Je banka pošiljala obvestilo. Sicer bi moralo biti že mimo, ampak… Glede na to, kaj vse zganja nova KBM zadnje čase, se bojim, da se bodo težave še boj kopičile, kot so se v preteklosti. Kar so jih kupili američani je samo stiskaštvo in zavajanje stranka. Podn od podna…

Kdaj bo dela bankanet pa kdo ve…

Njihovo elektronsko sporočilo je sicer bilo:
Posodabljamo za vas
– ta njihov slogan zmaga. Reeeees verjamemo 😛

Spoštovani,

v Novi KBM si prizadevamo za zagotavljanje kakovostnih finančnih produktov in osebnih storitev za vas (bruh…), cenjene stranke (kašne hijene…). V želji, da bi izboljšali in razširili našo ponudbo, smo se odločili, da bomo posodobili naš informacijski sistem. Beri: trenutni je zelo drag, bomo imeli zdaj cenejšega, da bomo še več pocuzali.

Posodobitve bomo izvajali od petka, 30. avgusta, od 17. ure do ponedeljka, 2. septembra 2019, do 8. ure.

Želeli bi vas obvestiti, da bodo nekatere storitve med posodabljanjem okrnjene oz. ne bodo na voljo.

VEČ O TEM

Zadnji konec tedna v avgustu spletna in mobilna banka ne bosta dostopni, saj bomo posodabljali tudi Bank@Net in mBank@Net, da vam bomo omogočili še bolj napredno uporabniško izkušnjo.

Predlagamo vam, da morebitne nujne posle opravite pred petkom, 30. avgusta.

Prepričani smo, da bomo z načrtovanimi izboljšavami še lažje izpolnjevali vaša pričakovanja. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vami.

Vem za prenovo, ampak se mi v današnjih časih zdi nepredstavljivo, da med delovnikom ne dela. Za takšne prenove se prej naredi kakšna simulacija – testno okolje.

Zmaga tudi tisto – zaradi približanja našim strankam bomo zaprli kup poslovalnic in skrajšali delovni čas. 🙂

Ja, ta je TOP FLOP :-)))

Meni že dela bankanet. Preverjeno ob 9h zjutraj.
Nimam problema s poslovalnicami, jaz grem kar na pošto, ki je pooblaščena za NKBM. Meni ustreza. Pošta je pa itak na vsakem vogalu.

Če je ta pošta na vogalu pogodbena, kaj več od dviga s svojega Nkbm računa ne moreš postorit…

Če je ta pošta na vogalu pogodbena, kaj več od dviga s svojega Nkbm računa ne moreš postorit…
[/quote]

Na pošti dvigujem denar, vse ostalo imam na bankanetu. 🙂

Aplikacijo si morate posodobiti v Google play in deluje normalno.

Zamujaš pol dneva.

Misliš Apple Store?

Dobro, zdaj bom tudi jaz popi*****. Grem na računalniku na bankanet, pa ne morem niti položnice plačati, ker je sistem tako počasen, ko kliknem na UPN, se mi pokažejo samo beli kvadratki, kar neki. Povsod prazno, namesto, da bi se mi izpisal UPN obrazec, v katerega bi vtipkala podatke.
Res ste to lepo naredili.
Sicer pa sem jih že obvestila.

Ne se jezit. Tako oni Nam približujejo storitve, samo to je.

Pri nas so nam tudi približali…najbrž. Prej je imel mož na bankanetu s pooblastilom tudi moj račun. Po prejemu pisemca iz banke, v katerem so bila navodila, kako pooblastilo podaljšati, smo šli vse lepo po njihovih navodilih in uredili. A glej ga zlomka, na moževem Bankanetu mojega računa po novem sploh ni več 🙂 Tako se oni nam približujejo :-))))

Specialci res. Hekerji navalite, očitno so nabavili eno cheap aplikacijo, duri so vam na stežaj odprte 😉

Meni je dejala, da bo danes po 12 uri vse urejeno in bomo lahko izvajali plačila.
Me resnično zanima.
Bankanet /02/ 229 27 60

Ok, mi je uspelo izpolniti UPN. Je naložilo – končno.
Ampak, kako jaz zdaj vem, da sem izpolnila ta obrazec?
Kje to vidim? V prejšnjem sistemu sem lahko pogledala, kaj imam “na čakanju”, tukaj pa ni ne duha ne sluha. Tudi odtegnili mi še niso in tudi maila nisem še dobila. Po starem sistemu je bilo to v nekaj minutah. SMS za potrditev zahteve sem dobila …

Meni je dejala, da bo danes po 12 uri vse urejeno in bomo lahko izvajali plačila.
Me resnično zanima.
Bankanet /02/ 229 27 60
[/quote]

Ah, upam, da bo že vidno plačilo po 12h … Bomo čakali. Hvala. 🙂

Po novem imaš te zadeve za potrditev in na čakanju na ikoni levo zgoraj. A je kdo preveril, ali bodo dali nazaj opcijo, da dobimo kak mail, ko je plačilo izvedeno?

Ah, upam, da bo že vidno plačilo po 12h … Bomo čakali. Hvala. 🙂
[/quote]

Meni se zdi veliko bolj nepregledno, kot prej. Pa moram preveriti, sem imela na kartici nekaj plačano na obroke, zdaj bremenitev za naslednje mesece sploh ne vidim, zgleda pa, kot da je vse v znesku, ki naj bi mi ga trgali ta mesec?

Meni se zdi veliko bolj nepregledno, kot prej. Pa moram preveriti, sem imela na kartici nekaj plačano na obroke, zdaj bremenitev za naslednje mesece sploh ne vidim, zgleda pa, kot da je vse v znesku, ki naj bi mi ga trgali ta mesec?
[/quote]

V tem primeru najboljše, da jih pokličeš.
Ok, meni so odtegnili za položnico. Nisem pa dobila nobenega maila.

Spet težave, bankanet že ves dan ne dela in poravnati moram veliko plačil.
Kako pa vam, ali dela ?

Ne delajo plačila niti mi ne prikaže stanja na TRR. Tisto kaj pa že slučajno dela pa dela zelooooo počasi. In je praktično spletna banka nefunkcionalna že šesti dan. Kljub temu, da ti oni ne omogočijo pravilnega delovanja in plačila položnic, na okencu plačaš normalno nadomestilo za plačilo UPN in ne znižanega, kot bi lahko ponudili za čas nedelovanja.

Že teden dni je tako.
To je res velik korak nazaj za tiste, ki plačujemo preko bankaneta.
Tako nestrpna sem, predvsem pa ljudje za katere delam in jim ne morem posredovati potrdil o plačilu.

Jaz ze ves teden ne morem do bankneta.
De komu dogaja podobno? V odgovor dobim da je napačno geslo oz. uporabniško ime ali pa da je seja potekla….. Ne vem, je morda potrebno na banko? Vam danes dela?
Lp

Sem šla poskusit, lahko sem plačala položnico. NKBM

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

New Report

Close