Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Banke

Banke

Živijo! Z možem se odločava za nakup zelo ugodne zazidljive parcele, ki bi zanjo vzela hipotekarni kredit. Nepričakovano sva jo “zavohala” in je nebi želela izpustiti iz rok. Ampak problem je sledeč, ker nimava nobenih prihrankov. Lahko bi si sposodila kakšen milijonček, to je pa tudi vse. In sedaj me zanima ali je možno da bi nama odobrili na banki kredit kljub temu, da nebi imela prihrankov. Rada bi kupila to parcelo, zidanje hiške bi pač počakalo za nekaj let. Prijateljičin prijatelj je to lahko izvedel (brez prihrankov dobil kredit), ampak vseeno vprašam še vas! Naj povem, da imava skupnih dohodkov na mesec okrog 450 tisočakov in nikjer nobenega “pufa”. Prosim ne me kritizirati preveč, da sprašujem neumnosti, ampak res bi si želela prebrati kakšen pameten nasvet. V upanju, da se mi to izide sedaj ali čez čas, vas lepo pozdravljam!

Predlagam, da se obrnete na banko poškušajte pri g. Sedlaku v Hypo banki 01/7299090.
Srečno.
lp

Prvi Graden – zakaj tolikokrat svetujete tega gospoda? Jaz moram priznati, da je bil do mene precej neprijazen. Pa smo se pogovarjali o kreditu s prihranki… A dajal mi je občutek ‘majhne fehtarske miši’ ko sem sedela v njegovi pisarni

Moje iskušnje so zelo pozitivne zato sem si dovolil in ga izpostavil. Veliko naših strank se obrne na njega. Od vas prvič slišim kritiko. Z veseljem mu jo prenesem, saj sem prepričan da jo le tako lahko odpravi.

V današnjih časih, ko so nepremičnne tako drage vsi posegamo po posojilih, če ste vi imeli občutek ‘majhne fehtarske miši’ smo potem to vsi.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close