Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Barbara Plavec

Barbara Plavec

..mi lahko katera posreduje svoje izkušnje?

Želela bi k njej po idejo za obleko – tako bolj svečano -ne klasično poročno.
Se vam kaj sanja o cenah?

Jaz sem bila 15.2. pri njej v LJ. Ženska, ki tam dela me je vprašala kakšne želje imam, vzela je moje mere in mi rekla, da bom v naslednjem tednu dobila sklice oblek po pošti na dom. Do danes (en mesec kasneje) nisem dobila nobenih skic in niti poklicali niso (imajo vse moje podatke). Profesionalnost pa taka!

Glede cen: čist enostavna gladka dolga obleka (pa ne iz svile) brez vseh dodatkov je 75.000 sit. Torej, če želiš karkoli zraven pod 100.000 sit sigurno ne bo.

lp Vesna

jest sem bila tudi zelo razočarana nad njihovo “profesionalnostjo” v Ljubljani.Mogoče je drugače če greš do nje na Ptuj, verjetno je res dobra,ampak…..o pristopu do strank pa nimajo pojma!!!

Jaz sem lani pri njej naročila poročno obleko in sem bila res zadovoljna. Približno takšno, kot si želiš ti, elegantno, ne pa klasično poročno obleko. Dala sem 75.000 SIT. Ampak je bila obleka res enostavna, brez dodatkov. Jaz sem se kar en dan oglasila pri njej (na srečo ni imela gužve) in povedala kaj si želim. Ona je kar tam narisala skico, potem sem izbrala še blago, čez kakšen mesec sem šla na prvo probo in potem čez par dni je bila obleka gotova.

Meni se ni zdelo predrago, všeč pa mi je bilo tudi to, da če mi obleka slučajno ne bi bila všeč, je ne bi rabila kupit.

New Report

Close